Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Vi tilbyder BioVir

AJ Skadeservice kan med produktet BioVir tilbyde at bekæmpe smitsomme- og skadelige bakterier. Produktet kan være behjælpelig med at stoppe spredningen af baktier, og dermed mindske virus- og bakterie problemet i Danmark. BioVir er godkendt af Fødevarestyrelsen. BioVir har langtidseffekt og er hverken skadelig for dyr, miljøet eller mennesker.

Kontakt os for mere information - ring, skriv eller udfyld denne kontaktformular.

Lad os ringe eller skrive til dig

Hvordan virker BioVir?

BioVir eliminerer op til 99,9 % af alle bakterier, sporer og vira, som fx influenza-virus og salmonella. Produktet går ind og ødelægger bakteriernes DNA og RNA, hvilket gør, at de bliver nedbrudt. AJ Skadedyrskontrol kan med produktet BioVir både hjælpe med akut bekæmpelse men tilbyder også forebyggelse af problemet. En BioVir forebyggende behandling danner en beskyttende hinde på det ønskede sted, og mindsker dermed risikoen for, at der opstår baktier på det pågældende sted.

BioVir kan hjælpe med:

  • fjernelse af bakterier og dermed smitterisiko på blandt andet hospitaler og plejehjem
  • et bedre indeklima
  • at nedsætte sygefravær på grund af nedsat smitterisiko
  • fjerne skimmelsvamp hurtigt og billigt

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål omkring BioVir eller ønsker at få et tilbud på en BioVir behandling, så er du meget velkommen til at kontakte os. Ring på telefon 50 30 11 11 eller send en mail på service@ajko.dk.

sidekick