OKOK

Bekæmpelse af brødbiller

Er dit køkken eller andre rum i huset blevet angrebet af brødbiller? AJ Skadedyrskontrol bekæmper brødbiller med et professionelt insektmiddel, der er godkendt af miljøstyrelsen. Kontakt os hør nærmere om bekæmpelsen af brødbiller på telefon 50 30 11 11.

Hvordan kan du kende brødbillen?

Brødbillerne har en rødbrun farve med gullige hår og er normalt mellem 2 og 4 mm lange. Som larve kan brødbillen kendes på dens hvidgule farve og dens små ben. Brødbillen lever af stivelsesholdige produkter såsom mel, havregryn, kiks og brød. Billerne afslører sig selv ved at efterlade små runde huller i det, som de gnaver sig ud af. En brødbille lever i gennemsnit i to måneder, og hunnen kan nå at lægge omkring 100 æg i dens levetid. Æggene er ofte at finde i de stivelsesholdige produkter eller i sprækker i nærheden af produkterne. De nyfødte larver er meget aktive, og de har nemt ved at finde produkter, hvor emballagen ikke er helt tæt. De fuldvoksne brødbiller spiser ikke længere, og kan ofte findes steder med meget lys.

Få bekæmpet dine brødbiller

AJ Skadedyrskontrol står klar til at udføre en professionel behandlingsstrategi for at bekæmpe dine brødbiller. Kontakt os på telefon 50 30 11 11 eller service@ajko.dk for et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af brødbiller i dit hjem.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer