OKOK

Har du problemer med duer?

Har du problemer med duer og deres ekskrementer? Så lad AJ Skadekontrol hjælpe dig med at bekæmpe dem. Duernes ekskrementer kan misfarve bygninger, give lakskader på biler, grundet deres høje koncentration af urinsyre.

Udover at duernes ekskrementer kan skade materielle ting, er der også en risiko for, at de spreder smitsomme sygdomme. Det er derfor særligt vigtigt at bekæmpe duer, der holder til omkring fødevarefabrikationer og steder, hvor der sælges fødevarer.

Vi kan også afhjælpe det irritationsmoment, som det er, hvis de har slået sig ned uden for dit vindue.

Din browser understøtter ikke video

Om duer

De mest kendte duearter er ring-, tam- og tyrkerduen. Det er normalt ring- og tamduen, du oplever i store flokke rundt omkring i byerne. Duernes primære fødekilde er frø, korn og plantedele, men de duer, der lever i byerne spiser også organisk materiale.

Det er bestemt ikke tilfældigt, at nogle personer ikke er glade for duerne i bybilledet. Du har måske endda hørt dem omtalt som "luftens rotter". Dette grunder blandt andet i duernes veludviklede formeringsevne og fordi de kan sprede sygdomme. Under optimale forhold kan tamduen få op til 18 unger på et år, mens ringduerne kan få 6 unger årligt.

Skal vi hjælpe dig?

For at forebygge at få duer i nærmiljøet gælder det om at afspærre duernes adgang til f.eks. lofter, overdækkede altaner og andre steder, hvor det er optimalt for duerne at bygge deres reder. Duerne kan også holdes væk ved at opsætte særlige net på altaner og i baggårde. For at holde duerne væk fra tagrender, kan der monteres stålwire.

Hvis du står og mangler hjælp til at forebygge eller bekæmpe duer i din ejendom eller i dit nærområde, hjælper vi dig gerne. Kontakt AJ Skadedyrskontrol på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer