OKOK

Flæskeklanner er alvorlige skadedyr

Flæskeklanner kan hurtigt sprede sig til flere ejendomme, og det er derfor vigtigt at bekæmpe dem, så snart de opdages. Flæskeklannerne kan blandt andet stamme fra døde dyr på loftet eller fra duereder. De kan gøre stor skade på minkfarme og på lagre med dyrefoder, da de på disse steder hurtigt kan formere sig til flere tusinde flæskeklannere. Hvis de ikke kan finde et hulrum, kan de finde på at gnave i træværk, og kan på den måde skabe store skader. Hvis de har ødelagt din bærende konstruktion i et træværk, er der stor sandsynlighed for, at din forsikring dækker skaden.

Information om flæskeklanner

Flæskeklannerne kan findes i fødevarer som saltet- og røget kød, fiskemel og i tørkost som fx hundekiks. De bliver omkring 7-9 mm, er brunsorte og har et takket lysebrunt tværbånd på halvdelen af deres ryg. Flæskeklannens larver er mørkebrune og har to klintkroge på det bagerste stykke af dens krop. Det tager omkring en måned for flæskeklanneren at udvikle sig fra larve til fuldvoksne larver. Flæskeklannen lægger deres æg i dødt kød og det er også i dette, at de udklækkede laver lever i efterfølgende.

Formindsk skaden og kontakt professionel hjælp!

For at mindske skaden, er det vigtigt at foretage en grundig rengøring, og samtidig tjekke, om der ligger nogle døde dyr i bygningen. Da flæskeklanner hurtigt formerer sig, råder vi de personer, der bor i etagebyggeri om at informere de øvrige beboer i ejendommen. Vi anbefaler, at du får en skadedyrsspecialist ud, der kan bekæmpe flæskeklannerne ved hjælp af sprøjtning. Kontakt AJ Skadedyrskontrol på mail service@ajko eller telefon 50 30 11 11.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer