OKOK

Bekæmpelse af herkulesmyrer

AJ Skadedyrskontrol er specialister i at bekæmpe myrer. De fleste danskere har oplevet problemer med myrer, og ved, hvor generende de kan være. Ved et større angreb kan herkulesmyrer ødelægge et hus’ konstruktion, og det er derfor vigtigt at bekæmpe dem inden skaden sker.

Hvad er en herkulesmyrer?

Herkulesmyren findes i nåleskove i Nordjylland og Nordsjælland. I myreflokken er det dronningen, der er størst, med en længde på cirka 2 cm, hvorimod arbejdsmyrerne højst blive 14 mm. lange. Myrerne ses sjældent om dagen, da det er om natten, at de aktive. Ens ejendom kan derfor være angrebet i en periode, hvor man ikke lægger mærke til det.

Udsatte områder

Det er hovedsageligt sommerhusområder i Nordsjælland og Nordjylland, der er udsatte for at blive angrebet af herkulesmyren. Hvis en herkulesmyrer vælger at bygge bo inde i dit sommerhus, vil det ofte ske i skjult træ, som f.eks. under gulve eller i tagkonstruktioner. Når myrerne angriber et stykke træ udhuler de det, og træet er efter angrebet ødelagt.

Kontakt os for bekæmpelse

Kontakt AJ Skadedyrsservice for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at bekæmpe herkulesmyrer på din ejendom. Du er velkommen til at ringe på telefon 50 30 11 11 eller sende en mail på service@ajko.dk. Vi sidder klar til at tage imod din henvendelse.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer