OKOK

Bekæmpelse af herkulesmyrer

De fleste danskere har oplevet problemer med myrer og ved, hvor generende de kan være. Men de er ikke kun generende - ved et større angreb kan herkulesmyrer rent faktisk ødelægge et helt hus, da de graver lange gange i trækonstruktionen, og derved underminerer husets stabilitet. Derfor er det vigtigt at bekæmpe dem inden skaden sker.

AJ Skadedyrskontrol er specialister i at bekæmpe alle slags myreangreb. Du kan læse mere om øvrige myreangreb her.

Hvad er en herkulesmyrer?

Herkulesmyren er Danmarks største art og findes i nåleskove i Nordjylland og Nordsjælland. Koloninerne kan have op mod 10.000 medlemmer, hvor det er dronningen, der er størst med en længde på cirka 2 cm, hvorimod arbejdsmyrerne bliver ca. 14 mm lange. Myrerne ses sjældent om dagen, da det er om natten, at de er aktive. Ens ejendom kan derfor være angrebet i en periode, hvor man ikke lægger mærke til det.

Udsatte områder

Det er hovedsageligt sommerhusområder i Nordsjælland og Nordjylland, der er udsatte for at blive angrebet af herkulesmyren. Hvis en herkulesmyrer vælger at bygge bo inde i dit sommerhus, vil det ofte ske skjult inde i trækonstruktioner som f.eks. under gulve eller i tagkonstruktioner.

Når de bygger et bo i bebyggelse, udhuler de træet, når de graver deres tunneller. Træet bliver endda så medtaget af angrebet, at det bliver totalskadet og skal udskiftes. Det kan derved blive en omkostelig affære, hvis du bliver nødt til at udskifte eksempelvis hele tagkonstruktionen - eller i værste fald må rive hele sommerhuset ned

Kontakt os for bekæmpelse

Kontakt AJ Skadedyrsservice for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig med at bekæmpe herkulesmyrer på din ejendom. Du er velkommen til at ringe på telefon 50 30 11 11 eller sende en mail på service@ajko.dk. Vi sidder klar til at tage imod din henvendelse.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer