OKOK

Husbukke skal tages alvorligt!

Hvis du ikke får bekæmpet husbukke hurtigt, kan det resultere i voldsomme skader. Vi anbefaler derfor, at du kontakter os med det samme du opdager et angreb på din bygning på telefon 50 30 11 11.

Husbukke

Husbukken er det insekt, der kan forvolde de største skader på din bolig. Den angriber træ, og kan nemt ødelægge dit tag, hvis den får lov. Det er kombinationen af nåletræ og høje temperaturer, der gør, at det ofte er taget, der er offer for et husbukke angreb. Husbukke angriber ofte huse, der er under 20 år gamle, og du finder derfor sjældent husbukke i ældre huse.

Husbukkene skjuler sig i træværket, og det kan derfor være svært at vurdere, om dit hus er angrebet af husbukke. I sommermånederne, hvor temperaturen ofte er høj, er det nogle dage muligt at høre, at husbukkene gnaver i træet. Lyden kan sammenlignes med, når du kradser på en hård overflade med neglene. Husbukken lever i træet som en larve, men når den er færdigudviklet, bryder den ud af træet, og forvandler sig til en bille. Den voksne husbuk er omkring 10-25 mm lang. Når billen bryder ud af træet efterlader den huller på 6-10 mm i træværket, og det er ved at holde øje med disse huller, at du kan vurdere, om dit træværk er angrebet af husbukke.

Kontakt os

Er dit hus blevet angrebet af husbukke eller har du mistanke herom? Så anbefaler vi, at du kontakter os hurtigst muligt. Hvis du har en insekt- og svampeforsikring dækker din forsikring højst sandsynligt bekæmpelsen af husbukkene. Ring på telefon 50 30 11 11, hvis du har spørgsmål eller ønsker at bestille en skadedyrsspecialist.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer