OKOK

Kontakt straks en specialist

Husklannerne er et stort problem på lagerejendomme, i boligblokke og større byer, da de hurtigt spreder sig fra den angrebne ejendom til de omkringliggende ejendomme.

Har du husklanner på dit lager eller i din boligblok, så kontakt straks AJ Skadedyrskontrol på telefon 50 30 11 11.

Information om husklanner

Husklanner er et af de mere udbredte skadedyr herhjemme, hvor de især angriber beboelser i de større byer. Billen kan flyve, og de kommer derfor ofte ind igennem åbne døre og vinduer. De kan forårsage stor ødelæggelse på lagre med foder, tørret fisk eller lignende produkter.

De udklækkes ofte i døde dyr eller fuglereder i nærheden og søger derfor mod dyriske materialer. Det kan eksempelvis være madrester, tørfoder til dyr eller døde dyr. Det er en meget aktive biller som lever i flere måneder. De bliver ca. 1 cm lange, er sortbrune med gyldne hår og deres kroppe er bådformet

Bekæmpelse af husklanner

Hvis du oplever en stor mængde husklanner, gælder det om hurtigt at finde ud af, hvor de kommer fra, så de kan bekæmpes ved roden af problemet. Er der en fuglerede eller et dødt dyr i nærheden, er det sandsynligvis kilden, men har de først spredt sig, kan de være meget svære at bekæmpe selv.

Vi anbefaler istedet, at du lader os bekæmpe dem med et professionelt sprøjtemiddel. AJ Skadedyrsservice tilbyder skadedyrsbekæmpelse i hele landet, så tøv ikke med at kontakte os.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer