OKOK

Bekæmp husklanner i dit hjem

Husklanner er et kendt dyr herhjemme og angriber især beboelser i de større byer. De kan skabe stor skade på lagre med foder, tørret fisk eller lignende produkter. Samtidig kan husklannerne blive et stort problem i boligblokke, da de hurtigt spreder sig fra det angrebne lejemål til de omkringliggende lejemål. Har du husklanner på dit lager eller i din boligblok så kontakt AJ Skadedyrskontrol på telefon 50 30 11 11.

Information om husklanner

Husklanner stammer ofte fra døde dyr eller fuglereder. De er ca. 1 cm lange, er sortbrune med gyldne hår og deres kroppe er bådformet. Husklannerne lever af produkter, der indgår dyriske materialer i. Det kan for eksempel være madrester eller tørfoder til dyr. Husklanner er meget aktive biller og de kan leve i flere måneder.

Bekæmpelse af husklanner

Husklanner kan flyve, og de kommer derfor ofte ind igennem åbne døre og vinduer. Hvis man oplever en stor mængde husklanner gælder det om at finde ud af, hvor de kommer fra. Er der en fuglerede eller et dødt dyr i nærheden, kan det være en eventuel kilde til husklannerne. For at bekæmpe husklannerne anbefaler vi, at man kontakter os, og lader os bekæmpe husklannerne med et professionelt sprøjtemiddel. AJ Skadedyrsservice tilbyder skadedyrsbekæmpelse i hele landet, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 50 30 11 11.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer