OKOK

Husmår skal bekæmpes professionelt

Hører du hurtige og larmende skridt løbende henover loftet om aftenen, så har husmår på loftet. Det er vigtigt at handle på problemet, så snart det opdages. At have husmår på loftet kan nemlig gøre stor skade på din ejendom.

Kontrakt straks AJ Skadedyrskontrol. Vi er skadedyrsspecialister og har stor erfaring i fordrivelse af netop husmåren. Vi står klar til at hjælpe dig af med dit problem nemt og hurtigt.

Vi kan kontaktes på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk

Ny metode mod husmår md høj succesrate

Mange husejere forsøger selv at bekæmpe og fordrive mår på loftet med larm og lys, hvor den skræmmes væk. Det er desværre kun en kortsigtet løsning, da selvsamme mår - eller måske en anden - hurtigt flytter ind igen, da der lugter "dejligt" af mår på loftet. Over tid bliver de endda endnu svære at skræmme væk, da de vænner til denne fordrivelsesmetoden.

Hos AJ Skadedyrskontrol anvender vi derfor i stedet den nyeste udviklede teknik til effektiv fordrivelse af mår på loftet. Metoden omhandler at sprede et duftstof, som skræmmer husmåren væk. Det skal placeres taktisk korrekte steder under tagudhæng eller på loftet. Duftstoffet virker mod mår på loftet i op til 1,5 år.

Denne metode mod mår på loftet har vist sig at have en meget høj succesrate og har løst problemer på steder, hvor man ellers har kæmpet mod problemet i flere år uden held.

En uvelkommen husgæst

Den kan flytte ind på loftet i både parcelhuse, sommerhuse, virksomheder, landbrug, lagre og fabrikker. Særligt i landbruget og fødevareindustrien er det en meget problematisk og uvelkommen gæst, da den er en typisk smittebære og nemt spreder sygdomme.

Flytter den ind på husets loft, vil du opleve at få forstyrret natteroen. Det er nemlig et nataktivt dyr - og det går bestemt ikke stille for sig! Mange beskriver det som en destruktiv, voksen person, der løber hvileløst rundt oppe på loftet i nattetimerne.

Men den voldsomme nattelarmen er næsten den mindste problem. En husmår forvolder voldsomme skader på isoleringen, da den simpelthen splitter det hele ad, hvilket koster ejeren dyrt. Her taler vi om skader for tusindvis af kroner.

Bestialsk fangstmetode

Den typiske bekæmpelse foregår ved opsætning af relative bestialske fangstfælder, hvilket er en meget udbredt metode blandt mange skadedyrsfirmaer. Fælder kan være effektive - hvis man altså fanger dyret. De er ikke blot utroligt svære at fange, men fælderne SKAL også tilses to gange dagligt, så dyret ikke lider unødigt længe.

En anden ulempe ved at anvende fælder er, at du med næsten 100 % sikkerhed vil opleve, at en ny husmår flytter ind på dit loft, da den mårens duftstoffer tiltrækker andre.

Kontakt os i dag

Vi står altid parat til at hjælpe dig.

AJ Skadedyrskontrol udvikler en professionel behandlingsstrategi for hver enkelt kunde og tager udgangspunkt i den konkrete sag, hvor vi har en skadedyrsspecialist tilknyttet. Kontakt os på mail service@ajko.dk eller ringe til os på 50 30 11 11.