OKOK

Husmår skal bekæmpes professionelt

Husmåren kan gøre stor skade på din ejendom, det er derfor vigtigt, at problemet opdages i tide. Hører du en husmår på loftet er man ikke i tvivl, så skal du kontakte os med det sammen. Vi har stor erfaring i fordrivelse af husmåren og er specialister i på dette område AJ Skadedyrskontrol står klar til at hjælpe dig af med dit problem nemt og hurtigt.

Kontakt os på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk

Ny metode mod husmår

AJ Skadedyrskontrol har nu fået indsigt i en ny og effektivt metode til fordrivelse af husmåren.

Metoden er et duftstof, der placeres under tagudhæng eller på loftet. Dette middel virker op til 1,5 år. Denne metode har en meget høj succesrate og har løst problemer på steder, hvor man har kæmpet mod husmåren i flere år.

Mårens er en uvelkommen gæst

Måren flytter ind på loftet hvor den kan være i fred, det gælder parcelhuse, sommerhuse, virksomheder, landbrug etc. Husmåren er absolut ikke velkommen i landbrug og fødevareindustri da den kan have smittespredning med sig.

Dem der bor i huset får til gengæld ikke meget fred eller nattero, måren er nemlig nataktiv og det går ikke stille for sig. Mange beskriver det som en voksen mand der løber rundt oppe på loftet i nattetimerne.

Ud over larmen, kan en mår forvolde voldsomme skader på isoleringen, den splitter simpelthen det hele ad og koster ejeren dyrt, her taler vi om skader for tusindvis af kroner.

Fangstmetoder

Mange prøver at fordrive måren med larm og lys, som også virker for en tid men det hjælper kun kortvarigt da måren hurtigt vænner sig til dette og så må der andre midler i brug.

Opsætninger af fangstfælder er meget udbredt blandt mange skadedyrsfirmaer. Fælder kan være effektive hvis man altså fanger måren, hvilket kan være meget svært og fælderne SKAL tilses to gange dagligt så dyret ikke lider. Ulempen ved at fange måren i fælder er, at man næsten med 100 % sikkerhed får en ny mår på sit loft da de afsætter duftstoffer der tiltrækker andre.

Kontakt os i dag

Vi står altid parat til at hjælpe dig.

AJ Skadedyrskontrol udvikler en professionel behandlingsstrategi for hver enkelt kunde og tager udgangspunkt i den konkrete sag, hvor vi har en skadedyrsspecialist tilknyttet. Kontakt os på mail service@ajko.dk eller ringe til os på 50 30 11 11.