Husmår bekæmpelse

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med husmår

Husmår

Hører du hurtige og larmende skridt løbende henover loftet om aftenen? Så har du nok husmår på loftet. Det er vigtigt at handle på problemet, så snart det opdages, og få professionel hjælp. At have husmår på loftet kan nemlig gøre stor skade på din ejendom, hvor de fx kan gnave i strømledninger og ødelægge isolering på loftet og slæbe døde smittebærende byttedyr med sig indenfor.

Har du mår på loftet?

Kontrakt straks AJ Skadedyrskontrol. Vi er skadedyrsspecialister og har stor erfaring i fordrivelse af netop husmåren. Vi står altid klar til at hjælpe dig af med dit problem nemt og hurtigt.

Få professionel hjælp til husmår bekæmpelse. Vi kan kontaktes på telefon  50 30 11 11  eller på mail service@ajko.dk

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Bekæmpelse af husmår

Mange husejere forsøger selv at bekæmpe og fordrive mår på loftet med larm og lys, hvor den skræmmes væk. Det er desværre kun en kortsigtet løsning, da selvsamme mår - eller måske en anden - hurtigt flytter ind igen, da der lugter "dejligt" af mår på loftet. Over tid bliver de endda endnu svære at skræmme væk, da de vænner sig til denne fordrivelsesmetode.

Ny metode mod husmår med høj succesrate

Hos AJ Skadedyrskontrol anvender vi derfor i stedet den nyeste udviklede teknik til en effektiv fordrivelse af mår på loftet. Metoden omhandler at sprede et duftstof, som skræmmer husmåren væk. Det skal placeres taktisk korrekte steder under tagudhæng eller på loftet. Duftstoffet virker mod mår på loftet i op til 1,5 år.

Denne metode mod mår på loftet har vist sig at have en meget høj succesrate og har løst problemer på steder, hvor man ellers har kæmpet mod problemet i flere år uden held.

En uvelkommen husgæst

Den kan flytte ind på loftet i både parcelhuse, sommerhuse, virksomheder, landbrug, lagre og fabrikker. Særligt i landbruget og fødevareindustrien er det en meget problematisk og uvelkommen gæst, da den er en typisk smittebærer og nemt spreder sygdomme.

Husmår på loftet støjer og skader

Flytter den ind på husets loft, vil du opleve at få forstyrret natteroen. Det er nemlig et nataktivt dyr - og det går bestemt ikke stille for sig! Mange beskriver det som en destruktiv, voksen person, der løber hvileløst rundt oppe på loftet i nattetimerne.

Men den voldsomme nattelarm er næsten det mindste problem. En husmår forvolder voldsomme skader på isoleringen, da den simpelthen splitter det hele ad, hvilket koster ejeren dyrt. Her taler vi om skader for tusindvis af kroner.

Undgå bestialsk fangstmetode

Den typiske bekæmpelse foregår ved opsætning af relative bestialske fangstfælder, hvilket er en meget udbredt metode blandt mange skadedyrsfirmaer. Fælder kan være effektive - hvis man altså fanger dyret. De er ikke blot utroligt svære at fange, men fælderne SKAL også tilses to gange dagligt, så dyret ikke lider unødigt længe.

En anden ulempe ved at anvende fælder er, at du med næsten 100 % sikkerhed vil opleve, at en ny husmår flytter ind på dit loft, da den mårens duftstoffer tiltrækker andre.

Kontakt os i dag

Vi står altid parat til at hjælpe dig med bekæmpelse af husmår og andre skadedyr.

AJ Skadedyrskontrol udvikler en professionel behandlingsstrategi for hver enkelt kunde og tager udgangspunkt i den konkrete sag, hvor vi har en skadedyrsspecialist tilknyttet. Kontakt os på mail service@ajko.dk eller ring til os på  50 30 11 11 .