OKOK

Lad professionelle bekæmpe dine hvepse!

Er dit hjem blevet angrebet af hvepse, anbefaler vi, at du får professionelle til at bekæmpe dem, da det kan være farligt selv at begynde på det. Hvepse kan være smittespredere af sygedomme, og der er derfor sandsynlighed for, at du bliver smittet med sygdom, hvis du er uheldig at blive stukket. Gedehamse hvepse er til stor irritation for mange mennesker om sommeren, når hvepsene angriber den mad, der spises udendørs. Hvepsene kan også være en stor plage for bagerier og frugtforretninger, hvor de ødelægger frugt og brød.

Information om gedehams hvepsen

Den mest kendte hveps i Danmark er gedehams hvepsen, der findes i syv forskellige arter herhjemme. De syv arter varierer i størrelsen og kan være fra 1,2 cm op til 2,5 cm. Gedehams hvepsene lever forskellige steder. Nogle arter foretrækker at leve i jorden, mens andre lever i frit hængende boer. Gedehamse hvepsene lever i boer med en dronninger, arbejdere og hanner. Det er på dronningen og arbejderne der sidder en brod med en giftkirtel. De voksne hvepse lever af sukker, mens laverne lever af flyvende insekter og andre ådsler. Et hvepsebo herhjemme går til grunde hvert efterår, og det er kun de befrugtede dronninger, der overlever vinteren.

Skal vi bekæmpe dine hvepse?

Vores skadedyrsspecialister står klar til at hjælpe dig med at bekæmpe dine hvepse, så kontakt os på telefon 50 30 11 11 eller mail service@ajko.dk, hvis du har brug for en professionel bekæmpelse.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer