OKOK

Lad kun professionelle bekæmpe hvepse!

Er dit hjem blevet angrebet af hvepse, anbefaler vi, at du straks får professionelle til at bekæmpe dem, da det kan være farligt selv at begynde på det - flere mennesker dør faktisk hvert år af hvepsestik.

Hvepse kan desuden være smittespredere af sygedomme. Der er derfor sandsynlighed for, at du bliver smittet med sygdom, hvis du er uheldig at blive stukket.

Information om gedehams hvepsen

Den mest kendte hveps i Danmark er gedehams hvepsen, der findes i syv forskellige arter herhjemme. De syv arter varierer i størrelsen og kan være fra 1,2 cm op til 2,5 cm. De lever i boer med en dronninger, arbejdere og hanner. Det er på dronningen og arbejderne der sidder en brod med en giftkirtel.

Af andre hvepsearter kan der nævnes træhvepse, gravehvepse og snyltehvepse. Disse er dog ikke så udbredte i Danmark.

Gedehamse hvepse er dem, der er til stor irritation om sommeren, når de angriber den mad, der spises udendørs. De lever og tiltrækkes nemlig af sukkerholdig mad, hvorfor de typisk opleves som en stor irritation ved ishuset, bagerier og frugtforretninger.

Et hvepsebo herhjemme går til grunde hvert efterår, hvor kun den befrugtede dronning overlever vinteren. De bor og lever forskellige steder, hvor nogle arter foretrækker at leve i jorden, mens andre lever i frit hængende boer. Sjældne gange kan de endda også finde på at tage bo i møbler - eksempelvis inde i en sofa, som du kan se os bekæmpe i videoen herunder fra TV-programmet 'De Beskidte Helte'

Se vores effektive bekæmpelse af et helt unikt hvepsebo

Skal vi bekæmpe dine hvepse?

Vores skadedyrsspecialister står klar til at hjælpe dig med at bekæmpe hvepse, så kontakt os på telefon 50 30 11 11 eller mail service@ajko.dk, hvis du har brug for en professionel bekæmpelse.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer