Fjern hvepsebo - lad professionelle gøre det!

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med hvepse

Hvepsebo

Er dit hjem eller have under angreb, anbefaler vi, at du straks får professionelle til at bekæmpe dem, da det kan være farligt selv at begynde på det - flere mennesker dør faktisk hvert år af hvepsestik.

De kan desuden være smittespredere af sygedomme, hvorfor der er sandsynlighed for, at du kan blive smittet med sygdom, hvis du er uheldig at blive stukket. Det er derfor nødvendigt at få fjernet hvepseboer.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Information om gedehams hvepsen

Den mest kendte i Danmark er gedehams hvepsen, der findes i syv forskellige arter herhjemme. De syv arter varierer i størrelsen og kan være fra 1,2 cm op til 2,5 cm. De lever i boer med en dronninger, arbejdere og hanner. Det er på dronningen og arbejderne der sidder en brod med en giftkirtel. Herhjemme går deres bo til grunde hvert efterår, hvor kun den befrugtede dronning overlever vinteren.

Gedehamsen er dem, der er til stor irritation om sommeren, når de angriber den mad, der spises udendørs. De lever og tiltrækkes nemlig af sukkerholdig mad, hvorfor de typisk opleves som en stor irritation ved ishuset, bagerier og frugtforretninger.

Af andre hvepsearter kan der nævnes træhvepse, gravehvepse og snyltehvepse. Disse er dog ikke så udbredte i Danmark. De forskellige arter bor og lever forskellige steder. Nogle arter foretrækker at leve i jorden, mens andre lever i frit hængende boer. Sjældne gange kan de endda også finde på at tage bo i møbler - eksempelvis inde i en sofa, som du kan se os bekæmpe i videoen herunder fra TV-programmet 'De Beskidte Helte'

Fjern hvepsebo - se os i aktion i en sofa

Skal vi fjerne dit hvepsebo?

Vores skadedyrsspecialister står altid klar til at hjælpe dig, om det så gælder gedehamsen eller en af de andre arter. Kontakt os på telefon  50 30 11 11 eller mail service@ajko.dk, hvis du har brug for en professionel til at fjerne hvepseboet.

Hurtig udrykning i
Hele landet