Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

kakerlak

Problemer med kakerlakker?

AJ Skadedyrskontrol er eksperter i bekæmpelse af kakerlakker. Vi har mange års erfaring fra branchen og kan løse alle problemer med kakerlakker. Vi udfører opgaver for private, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger.

Hør mere om bekæmpelse af kakerlakker på
telefon 50 30 11 11.

Problemer med kakerlakker bliver mere og mere hyppige herhjemme, det skyldes blandt andet at vi rejser til mange lande og vi importerer mange produkter fra lande med kakerlakker, hvor kakerlakkerne lever naturligt. Kakerlakkerne kan både forekomme i private hjem, på restauranter m.fl. Uanset hvor kakerlakkerne er, så skal de bekæmpes professionelt. En restaurant med kakerlakker kan risikere at blive lukket, hvis der ikke bliver taget hånd om problemet.

Vi ser for det meste tre forskellige kakerlakarter herhjemme. Det er følgende tre kakerlakarter:

  • Tyske kakerlak
  • Orientalsk kakerlak
  • Brunstribet kakerlak

Hvor lever kakerlakker?

Kakerlakker kan bedst lide lidt varmere temperaturer. De vil typisk gemme sig steder, hvor temperaturen er mellem 25-30 grader, det kan være bag køleskabe, ovne, maskiner, i fyrrum m.fl.

Hør mere om bekæmpelse af kakerlakker

Kontakt AJ Skadedyrskontrol i dag og hør mere om professionel bekæmpelse af kakerlakker. Vi står altid klar til at give et uforpligtende tilbud. Ring eller skriv til os på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk.

Lad os ringe eller skrive til dig

Hvorfor få professionel bekæmpelse af kakerlakker?

Mange forsørger selv at bekæmpe kakerlakker med diverse sprøjtemidler, der kan købes i forskellige dagligvarebutikker. Mange vil opleve, at det hjælper den første gang, men ved vedvarende brug kan kakerlakkerne blive resistente over for sprøjtemidlet, og det kan derved miste dets effekt. Kakerlakker er hurtige til forplante sig, og problemet kan derfor hurtigt blive meget omfangsrigt, hvis der ikke bliver udført en bekæmpelse i tide.

Vi bekæmper kakerlakker til en god pris

Hos AJ Skadedyrskontrol tilbyder vi en professionel bekæmpelse af kakerlakker til konkurrencedygtige priser. Kontakt os gerne og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med bekæmpelsen.