OKOK

Kakerlakker

Problemer med kakerlakker?

Problemer med kakerlakker bliver mere og mere hyppige herhjemme. Det skyldes blandt andet vores store rejselyst til lande, hvor de lever helt naturligt - og derfra får vi dem med i kufferten hjem til Danmark. Vi importerer desuden mange produkter fra lande med kakerlakker.

Vi ser for det meste tre forskellige arter herhjemme:

  • Tyske kakerlak
  • Orientalsk kakerlak
  • Brunstribet kakerlak

Dyret kan forekomme i private hjem, på restauranter m.fl. Uanset hvor de er, skal de bekæmpes professionelt. Hvis kakerlakkerne flytter ind på en restaurant, kan restauranten risikere at blive lukket, hvis der ikke bliver taget hånd om problemet.

AJ Skadedyrskontrol er eksperter i bekæmpelse af sådanne skadedyr. Vi har mange års erfaring fra branchen og kan løse alle problemer med kakerlakker. Vi udfører opgaver for private, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger.

Hør mere om bekæmpelse af kakerlakker på
telefon 50 30 11 11.

Forebyggelse og husråd

Der er flere måder at forbygge, at du får besøg af kakerlakker i hjemmet. Et af de helt enkelte råd er at holde hjemmet rent. Særligt madrester er en god idé at få ryddet af vejen, så der ikke flyder på overflader som eksempelvis køkkenbord, spisebord, gulv eller i køkkenvasken. Derudover bør du også tømme din skraldespand jævnligt, da det ligeså er et yndet mål for kakkelakker.

En typisk kilde til de ubudne gæster er varer bestilt fra udlandet. Sørg derfor at tjekke dine varer grundigt - og gerne en ekstra gang. Det sker ofte, at der gemmer sig enten kakerlakker eller æg fra skadedyret i madvarer.

En anden kilde til kakerlakker i hjemmet kan være kufferten, som du har haft med på ferien. Her kan krybet eller æggene gemme sig i dit tøj. Hvis du opdager dette, skal du straks vaske eller fryse dit tøj for at dræbe skadedyret og dets æg.

Hvor lever de?

Da, skadedyret er et nattedyr og derfor primært er aktivt om aftenen og i nattetimer, opdager du dem sjældent i dagtimerne ved, at de kommer løbende hen over gulvet, som det ellers typisk kendes fra amerikanske film. Oftest opdages de først ved, at der er en grim, muggen lugt i dit hjem, som man undersøger, hvor kommer fra.

Kakerlakker kan bedst lide lidt varmere temperaturer. De vil typisk gemme sig steder, hvor temperaturen er mellem 25-30 grader. Det kan eksempelvis være bag køleskabe, ovne, maskiner, i fyrrum m.fl.

Har du allerede besøg af skadedyret?

Hvis du allerede har fået besøg af kakerlakker, skal du være meget opmærksom på at fjerne deres ekskrementer, da lugten tiltrækker flere. Derudover er det en god ting at gøre det svært for skadedyret at få adgang til mad og madrester. Det kan du blandt andet gøre ved at opbevare mad i bokse, som de ikke har mulighed for at bryde ind i.

Det er vigtigt at få professionel hjælp, så snart du opdager problemet. Dyret kan bære rundt på diverse baktierer og sygdomme, der i værste fald kan gøre dig alvorlig syg.

Vi bekæmper skadedyr til en god pris

Hos AJ Skadedyrskontrol tilbyder vi en professionel bekæmpelse af kakerlakker. I forhold til mange af vores konkurrenter, har vi sænket priserne betydeligt. Det hænger sammen med, at vi ikke har høje udgifter til store kontorbygninger og marketingfolk. Vi fokuserer i stedet på god service til vores kunder.

Kontakt AJ Skadedyrskontrol i dag og hør mere om professionel bekæmpelse af kakerlakker. Vi står altid klar til at give et uforpligtende tilbud. Ring eller skriv til os på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer

Hvorfor få professionel bekæmpelse af skadedyr?

Mange forsørger selv at bekæmpe kakerlakker med diverse sprøjtemidler, der kan købes i forskellige dagligvarebutikker. Mange vil opleve, at det hjælper den første gang, men ved vedvarende brug kan de blive resistente over for sprøjtemidlet, og det kan derved miste dets effekt. Kakkelakker er hurtige til forplante sig, og problemet kan derfor hurtigt blive meget omfangsrigt, hvis der ikke bliver udført en bekæmpelse i tide.

Det er derfor altid klogt hurtigt at indhente hjælp fra professionelle fagfolk til bekæmpelse af skadedyrene, da ineffektiv bekæmpelse kan forværre problemet markant i omfang - både ift. antallet af skadedyr og tiden det tager at bekæmpe dem.

Hiv fat i os, hvis du har problemer med skadedyr. Det er underordnet om du bor på Sjælland, Fyn, Jylland eller en af de mindre øe - vi opererer i hele landet.

Mere end 20 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

Hos AJ Skadedyrskontrol har vi samlet et hold af specialiserede fagfolk med mere end 20 års erfaring i branchen. Det betyder, at vi er eksperter på et stort område. Vi har efterhånden set alle slags angreb fra skadedyr.

Hvis du har mistanke om et angreb, så tøv ikke med at tage fat i os. Jo før det bliver taget hånd om problemet, jo bedre.

Landsdækkende service

Vi rykker ud til opgaver i hele Danmark og dækker dermed kunder fra alle dele og afkroge af landet. Vi er fleksible og kan komme dig til undsætning, når du har brug for det. Du kan få fat på os på telefon 50 30 11 11 mellem klokken 07:00 og 21:00 alle ugens dage - også i weekenderne.