OKOK

Kakerlakker

Problemer med kakerlakker?

AJ Skadedyrskontrol er eksperter i bekæmpelse af skadedyr. Vi har mange års erfaring fra branchen og kan løse alle problemer med kakerlakker. Vi udfører opgaver for private, virksomheder, offentlige institutioner og boligforeninger.

Hør mere om bekæmpelse af kakerlakker på
telefon 50 30 11 11.

Problemer med kakerlakker bliver mere og mere hyppige herhjemme, og det skyldes blandt andet, at vi rejser til mange lande, og vi importerer mange produkter fra lande med kakerlakker, hvor de lever naturligt. Dyret kan både forekomme i private hjem, på restauranter m.fl. Uanset hvor de er, så skal de bekæmpes professionelt. Hvis kakerlakkerne flytter ind på en restaurant, kan restauranten risikere at blive lukket, hvis der ikke bliver taget hånd om problemet.

Vi ser for det meste tre forskellige arter herhjemme:

  • Tyske kakerlak
  • Orientalsk kakerlak
  • Brunstribet kakerlak

Hvor lever de?

Kakerlakker kan bedst lide lidt varmere temperaturer. De vil typisk gemme sig steder, hvor temperaturen er mellem 25-30 grader, det kan være bag køleskabe, ovne, maskiner, i fyrrum m.fl.

Forebyggelse af skadedyret

Der er flere måder at forbygge, at du får besøg af kakerlakker i hjemmet. Et af de helt enkelte råd er at sørge for at holde hjemmet rent ved at gøre hjemme rent jævnligt. Det er blandt andet en god idé, hvis du er særlig opmærksomme på madrester, der flyder på overflader som eksempelvis køkkenbord, spisebord, gulv eller i køkkenvasken. Derudover er det også godt, hvis du jævnligt tømmer din skraldespand. Hvis du allerede har fået besøg af kakerlakker, er det en god idé at være opmærksom på at fjerne deres ekskrementer, da lugten vil tiltrække flere. Derudover er det en god ting at gøre det svært for skadedyret at få adgang til mad og madrester. Det kan du blandt andet gøre ved at opbevare mad i bokse, som de ikke har mulighed for at bryde ind i.

Tjek dine varer

En kilde til de ubudne gæster kan være gennem dine varer. Hvis du tit bestiller varer fra udlandet, kan det være en god idé at tjekke dine varer en ekstra gang. Det kan nemlig godt ske, at der gemmer sig enten kakerlakker eller æg fra skadedyret i dine madvarer. De lever nemlig af mad og madrester, og det kan derfor være en kilde. En anden kilde kan være kufferten, som du har haft med på ferien. Her kan krybet eller æggene gemme sig i dit tøj. Hvis du opdager dette, skal du vaske eller fryse dit tøj for at dræbe dem.

Bekæmp hurtigst muligt

Det er et nattedyr og laver derfor sine aktiviteter om aftenen, du kan derfor opdage dem ved, at der er en grim, muggen lugt i dit hjem. Det er vigtigt at få professionel hjælp, så snart du opdager problemet. Dyret kan bære rundt på diverse sygdomme, der i værste fald kan gøre dig alvorlig syg.

Hør mere om bekæmpelsen

Kontakt AJ Skadedyrskontrol i dag og hør mere om professionel bekæmpelse af kakerlakker. Vi står altid klar til at give et uforpligtende tilbud. Ring eller skriv til os på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer

Hvorfor få professionel bekæmpelse af skadedyr?

Mange forsørger selv at bekæmpe kakerlakker med diverse sprøjtemidler, der kan købes i forskellige dagligvarebutikker. Mange vil opleve, at det hjælper den første gang, men ved vedvarende brug kan de blive resistente over for sprøjtemidlet, og det kan derved miste dets effekt. De er hurtige til forplante sig, og problemet kan derfor hurtigt blive meget omfangsrigt, hvis der ikke bliver udført en bekæmpelse i tide.

Vi bekæmper skadedyr til en god pris

Hos AJ Skadedyrskontrol tilbyder vi en professionel bekæmpelse af kakerlakker til konkurrencedygtige priser. I forhold til mange af vores konkurrenter har vi sænket priserne betydeligt. Det hænger sammen med, at vi ikke har høje udgifter til store kontorbygninger og marketingfolk. Vi fokuserer i stedet på god service til vores kunder. Kontakt os gerne og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med bekæmpelsen.

Mere end 20 års erfaring med skadedyrsbekæmpelse

Hos AJ Skadedyrskontrol har vi samlet et hold af dygtige fagfolk med mere end 20 års erfaring i branchen. Det betyder, at vi er eksperter på et stort område og efterhånden har set alle slags angreb fra skadedyr. Hvis du har mistanke om et angreb, så tøv ikke med at tage fat i os. Jo før det bliver taget hånd om problemet, jo bedre. Det er også altid klogt at få hjælp fra professionelle fagfolk frem for selv at give sig i kast med at bekæmpe skadedyrene. Du risikerer at gøre mere skade end gavn på egen hånd, så overlad hellere opgaven til erfarne fagfolk.

Landsdækkende service

Vi rykker ud til opgaver i hele Danmark og dækker dermed kunder fra alle dele og afkroge af landet. Vi er fleksible og kan komme dig til undsætning, når du har brug for det. Du kan få fat på os på telefon 50 30 11 11 mellem klokken 07:00 og 21:00 alle ugens dage - også i weekenderne. Hiv derfor gerne fat i os, hvis du har problemer med skadedyr. Det er underordnet om du bor på Sjælland, Fyn, Jylland eller en af de mindre øer.