OKOK

Vi fjerner kattelopper med en enkel behandling

Har din kat fået lopper? AJ Skadedyrskontrol er det eneste firma, der kan fjerne kattelopper med blot en behandling. Når det drejer sig om pesticider anbefaler vi, at man ikke selv prøver at bekæmpe dem.

Kattelopper er den mest kendte loppe, og angriber både hunde og katte. Kattelopper angriber ikke kun dyr, men også mennesker, og deres bid medfører svien og kløen. Lopperne kan derfor hurtigt blive et ubehageligt bekendtskab for mennesker.

Information om kattelopper

Kattelopper er brunsorte og kan blive op til 3 mm lange. Kattelopperne har springben og kan springe op til 30 cm. Lopperne lever i dyrenes pels, og det er også her, at lopperne forplanter sig og ligger deres æg. Da æggene ligger løse i dyrets pels, falder de tit af dyret og ligger der, hvor dyret har færdes. For en fuldvoksen loppe er levetiden omkring en måned. Det er ofte i efterårsmånederne, at loppeplagen er størst.

Hvis lopperne er sultne, og der ikke er et dyr i nærheden, hopper de på mennesker. Det er dog sjældent, at de bliver siddende på mennesket i længere tid. Det er ikke muligt for lopperne at formere sig på mennesker, og de vil derfor dø, hvis de der ikke får mulighed for at hoppe på et dyr.

Lad os bekæmpe dine kattelopper!

For at bekæmpe lopperne er det nødvendigt at behandle dit dyr med et middel, der slår lopperne ihjel. Derudover er det også nødvendigt at behandle de omgivelser, som dyret har befundet sig i med et sprøjtemiddel. AJ Skadedyrskontrol kan fjerne dine kattelopper med en enkel behandling. Kontakt os på telefon 50 30 11 11 for at få et tilbud.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer