Vi fjerner kattelopper med én enkel behandling

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med kattelopper

Kattelopper

Kattelopper er den mest kendte loppe, der - på trods af navnet - angriber både hunde og katte. Faktisk angriber de ikke kun dyr, men også mennesker - som oftest bliver angrebet på sofaen eller i sengen. Deres bid medfører svie og kløe, hvorfor de straks bliver et ubehageligt bekendtskab for mennesker.

Har I fået kattelopperne indendørs i sofaen eller sengen? AJ Skadedyrskontrol fjerner dem med blot én behandling med pesticider. Og netop fordi den mest effektive behandling foregår med pesticider, anbefaler vi, at du aldrig selv giver dig i kast med denne bekæmpelsesmetode.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Information om kattelopper

De er brunsorte og kan blive op til 3 mm lange, har springben og kan springe op til 30 cm. For de fuldvoksne kattelopper er levetiden omkring en måned.

De lever i dyrenes pels, hvor de suger blod fra værten og forplanter sig ved at lægge æg. Da, æggene ligger forholdsvis løse i pelsen, falder de tit af og ligger der, hvor dyret har færdes - hvilket altså er den typiske smittekilde for sofaen og sengen!

Når æggene udklækkes, og der ikke er et dyr i nærheden, angriber de i stedet mennesker, hvor de vil suge blod for at stilne sulten. Det er dog sjældent, at de bliver siddende på mennesket i længere tid, da det ikke er muligt for lopperne at formere sig på mennesker.

De vil derfor dø over tid, hvis de ikke får muligheden for at hoppe videre til et dyr - men i mellemtiden er det meget ubehageligt at dele sofa eller seng med lopperne.

Lad os bekæmpe dine kattelopper!

For at bekæmpe dem effektivt er det nødvendigt først at behandle det inficerede dyr med et middel, der slår lopperne ihjel. Derudover er det også nødvendigt at behandle de omgivelser, som dyret har befundet sig i - alt fra dens kurv til din seng og sofa - med et sprøjtemiddel som indeholder pesticider.

AJ Skadedyrskontrol kan fjerne kattelopperne med én enkel behandling. Kontakt os på telefon  50 30 11 11  for at få et tilbud.

Hurtig udrykning i
Hele landet