klaedemoel bekaempelse

Effektiv klædemøl bekæmpelse

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med klædemøl

Klædemøl

Oplever du huller i tøjet, så kan det være, du har klædemøl boende i dit tøjskab. Klædemøllene holder af tekstiler i animalske materialer som uld, pels, silke og fjer, men kan også angribe kunststoffer.

Er du så uheldig, at din bolig er blevet angrebet af klædemøl eller pelsmøl, er det vigtigt, at du hurtigt kontakter os, da de hurtigt spreder sig og skaber skader på tøj og tekstiler. Uden bekæmpelse vil klædemøllen ødelægge dit inventar, hvor særligt tekstiler er ekstra udsat for angreb.

Hvis du har opdaget dem i din bolig, så kontakt AJ Skadedyrskontrol på telefon  50 30 11 11 .

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Info om klædemøl larver

Møllene opstår steder, hvor der er fugtigt og stilstand, hvorfor de lever og formerer sig på lofter og i kældre. I deres levetid lægger de op mod 150 æg. Æggene kan være svære at se, grundet deres størrelse og hvidlige farve. Æggene lægges i folder i tekstiler, og æggene går ofte til grunde i forbindelse med rengøring og vaskning.

Larverne klækker ud af ægget efter 4-8 dage, og de er fuldvoksne efter 6-7 uger, hvis omstændighederne er optimale. Det er faktisk larver, der forvolder skaden på dit inventar. De spiser nemlig af tekstilprodukter og efterlader derved huller.

AJ Skadedyrskontrol bekæmper klædemøl

En effektiv klædemøl bekæmpelse indebærer, at både æg, larver og voksne møl i tekstiler og tøjmøbler bliver udryddet. Vores skadedyrsspecialister har fokus på at skabe den bedste løsning for hver enkel kunde. Kontakt os derfor på telefon  50 30 11 11  eller mail service@ajko.dk, og lad os give dig et tilbud på, hvordan vi bedst muligt bekæmper skadedyret i din bolig.

Sådan spotter du møl i dine tekstiler

Pelsmøllene er meget lyssky og vil derfor prøve at søge mod mørke steder, hvis de bliver eksponeret for lys. Udover de voksne møl og skader på tøjet vil larverne være tydelige tegn på møl. Klædemøllene lægger deres æg i tøj og tekstiler, som ikke bruges så tit, og som derfor ikke er helt rent. Larvepupperne vil ofte klistre sig til og gemme sig i folderne på tøjet. Larverne kan også angribe plantematerialer og kunststoffer som bomuld, hvis de ikke har adgang til organiske materialer.

Sådan ser et klædemøl ud

Klædemøl har visse ydre ligheder med pelsmøl, da de begge har samme størrelse - ca. 0,5 til 0,9 cm lange og med et vingefang på op til ca. 0,9 cm. Den mest markante forskel er farven, da klædemøl er gyldne og med tætte hårfrynser langs kanten af vingerne. Pelsmøl er brunlige i farven, og derudover kan de have tre synlige sorte pletter på vingerne.

Få professionel hjælp

En holdbar og effektiv bekæmpelse af klædemøl bør udføres ved en målrettet indsats, hvor det er nødvendigt at få fjernet æg, pupper og larver fra tekstilerne. Det kan vi hos AJ Skadedyrskontrol hjælpe dig med. Vi har stor viden inden for området og lang erfaring med en effektiv fjernelse af skadedyr for både private og erhverv. Ingen opgave er for lille eller stor til os. Kontakt os, hvis du ønsker professionel hjælp til at komme møllene i dit hjem til livs. Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om vores behandling.