OKOK

Klædemøl

Er du så uheldig, at din bolig er blevet angrebet af klædemøl, er det vigtigt, at du hurtigt kontakter os, da klædemøl hurtigt spreder sig. Klædemøllen kan ødelægge dit inventar, og særligt tekstlier er ekstra udsat for angreb. Møllene opstår steder, hvor der er fugtigt og stilstand, og de lever derfor godt på lofter og i kældre. Hvis du har opdaget klædemøl i din bolig, så kontakt AJ Skadedyrskontrol på telefon 50 30 11 11.

Hvad er klædemøl?

Klædemøllene lægger i deres levetid op til 150 æg. Æggene kan være svære at se på grund af deres størrelse og hvidlige farve. Klædemøllen lægger deres æg i folder i tekstiler, og æggene går ofte til grunde i forbindelse med rengøring. Larverne klækker ud af ægget efter 4-8 dage, og er efter 6-7 uger fuldvoksen, hvis omstændighederne er optimale. I nogle tilfælde tager det længere tid før møllene er fuldvoksne.

Det er klædemøllenes larver, der forvolder skaden på dit inventar. De spiser af tekstilprodukter, og efterlader derefter huller i produkterne.

AJ Skadedyrskontrol bekæmper klædemøl

Vores skadedyrsspecialister har fokus på at skabe den bedste løsning for hver enkel kunde. Kontakt os derfor på telefon 50 30 11 11 eller mail service@ajko.dk, og lad os give dig et tilbud på, hvordan vi bedst muligt bekæmper klædemøl i din bolig.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer