OKOK

Klyngefluer kan være et voldsomt syn!

Det kan være et voldsomt syn at opdage en flok klyngefluer i sit hjem. Fluerne er ikke skadelige for mennesker eller bygninger, men de kan skabe stor irritation hos de husejere, hvor de vælger at vinterovernatte. Har du opdaget, at du har klyngefluer i dit hjem, så kontakt AJ Skadedyrskontrol på telefon 50 30 11 11.

Hvad er Klyngefluer?

Klyngefluens navn er opstået, da de om vinteren ofte ses samlet i store klynger. Klyngefluen er i familie med spyfluen, men den hverken ligner eller lever som en spyflue. Klyngefluen kan derimod nemt forveksles med den kendte stueflue, men den har, modsat stuefluen, små gyldne hår på forkroppen og uregelmæssige lyse tegninger på bagkroppen. Samtidig kan den kendes på, at dens vinger næsten dækker hinanden, hvis den hviler.
Om sommeren opholder fluerne sig uden for, og lever af nektar fra blomster og saft fra frugter. Om vinteren lever fluerne under træers bark eller i huse, hvor der er et loft eller uopvarmede rum. Det er om vinteren, at fluerne ofte ses siddende i store klynger kølige steder, hvor de sidder ubevægelige ind til det igen bliver varmere udenfor. Hvis fluerne derimod sidder i et opvarmet lokale, er de ofte meget aktive og kravler frem og tilbage i lokalet.

Bekæmpelse af klyngefluer

Klyngefluer kan bekæmpes ved hjælp af et professionelt insektmiddel. Hvis du ønsker at forebygge et besøg af klyngefluer i fremtiden, kan du tætne dine vinduer og sprækker, som gør det svære for fluerne at søge indenfor. Er du uheldig at have fået klyngefluer så kontakt os, og lad os hjælpe dig med at bekæmpe dem.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer