OKOK

Kornsnudebiller skal behandles i tide!

Har du små kornsnudebiller til at vandre rundt i dit hjem? Så kontakt AJ Skadedyrskontrol på telefon 50 30 11 11. Vi anbefaler en professionel bekæmpelse af billerne. Kornsnudebillen lever hovedsageligt i kornlagre, men kan også opleves i private hjem, hvor den ofte findes i kornprodukter.

Kornsnudebillen

Kornsnudebillen skifte farve alt efter, hvor gammel den er. Først er den rødbrun, så skifter den farve til mørkebrun og til sidst bliver den helt sort. Billerne er mellem 2,5-5 mm lange, og dens snude er lang og tynd. Kornsnudebillen lever bedst i varme temperaturer.
Det er ofte en "varm lomme", der starter et angreb fra kornsnudebillen på kornlagre. Der kan være forskellige situationer, der bevirker, at der skabes fugt på et lager. Når der opstår fugtighed på et lager bliver kornsnudebillerne tiltrukket, og lægger æg i det fugtige korn. Det resulterer ofte i, at der udvikles en stor mængde laver på et lille område, og de får tilsammen temperaturen til at stige yderligere, hvilket kan udvikle svamp eller tiltrække yderligere kornskadedyr. Svampevæksten kan resultere i, at det angrebne korn er ubrugeligt.

Kontakt os

Har du brug for hjælp til at bekæmpe kornsnudebiller, så kontakt AJ Skadedyrskontrol. Vores professionelle skadedyrsspecialister står klar til at assistere dig i bekæmpelsen af kornsnudebiller. Ring på telefon 50 30 11 11 eller send en mail på service@ajko.dk.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer