OKOK

Møl

Bekæmpelse af møl

AJ Skadedyrskontrol er specialister i at bekæmpe møl. Vi har stor brancheerfaring og udfører opgaver for erhverv, offentlige og private kunder. Som medlem af Brancheforeningen, er vi underlagt kontrol fra staten, for korrekt håndtering af bekæmpelsesmidler mod skadedyr.

Kontakt AJ Skadedyrskontrol og hør mere om vores ydelser på telefon 50 30 11 11.

Sæt ind så snart problemet opdages

Melmøl kan blive et stort problem, hvis ikke de bekæmpes i tide. Især i fødevarerelaterede virksomheder som bagerier og lagre er problemet størst. Bekæmpelse af skadedyret skal sættes ind ligeså snart problemet opdages. Hvis de når at sprede sig og lægge æg, kan skaderne være omfattende. Du skal derfor helst reagere i en fart - men vi løser naturligvis opgaven uanset skadens omfang. Vi har hurtig reaktionstid og gør vores ypperste for, at vores skadedyrsbekæmpere lander hos dig kort tid efter første samtale. Vi ved, at hver dag tæller, når det handler om skadedyr - og at skadevirkningerne kan begrænses markant ved en hurtig og effektiv indsats.

Information og kendetegn ved melmøl

Dyret er lyssky og er derfor ikke aktive om dagen. I mørket flyver de derimod livligt rundt. De er til stor gene og skade, hvis de først formerer sig og kan frembringe en ubehagelig lugt. Larvens puppetid tager 17-20 dage, men hele udviklingstiden varierer afhængigt af temperaturen. Ved 18 grader tager det 3 måneder og ved 28 grader bare 41 dage. Larven er hvid, lyserød eller lysegrøn og kendetegn er:

  • Smalle vinger
  • Blygrå forvinger med prikker og zig-zag formede tværlinjer
  • Lysegrå bagvinger og frynser langs bagkanten

Sådan kan du undgå skadedyret

De kan komme ind i dit hjem på mange forskellige måder. En af de typiske årsager til, at man får besøg af dem, er faktisk en selv. De bliver transporteret som små larver eller æg, når de enten gennem tøj, møbler eller fødevarer bliver transporteret ind i husets fire vægge. Det kan være svært at opdage dem, og tit opdager man dem først, når det er for sent. Her er det vigtigt, at du kontakter os for bekæmpelse af møl. Møl bekæmpelse skal ske i tide, og vores bekæmpelse af møl pris er konkurrencedygtig. Der er dog nogle ting, som du selv kan gøre for at undgå de små kræ. Når du pakker sæsonens tøj væk som for eksempel vinter- eller sommertøjet, så er det en god idé at pakke tøjet ind i lufttætte poser, som de ikke kan trænge ind i og spise.

Bekæmpelse af møl i tøjet

Er de gået i tøjet, kan du godt selv gøre noget for bekæmpelse af møl, inden de ødelægger dit yndlingstøj. Møl kan ikke lide, hvis det bliver alt for varmt eller for koldt, derfor kan du enten tage det udsatte tøj i vaskemaskinen eller smide det en tur i fryseren, så vil de dø. Dog er det altid godt at tage kontakt til os ved møl bekæmpelse, da det kan være svært at se, om man har fanget dem alle, da deres æg kan være svære at se. Vores bekæmpelse af møl pris er konkurrencedygtig, og vi handler hurtigt. De kan nemlig formere sig hurtigt under de rette forhold, så møl bekæmpelse er vigtigt så hurtigt som muligt. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre nærmere om, hvordan vi bekæmper skadedyret og om vores bekæmpelse af møl pris.

Hør mere om møl

Har du været uheldig og har fået melmøl, så kontakt os hurtigst muligt. Vi står klar til at hjælpe dig med møl bekæmpelse. Vi anvender insektmidler, der løser opgaven særdeles effektivt, og som er godkendt af miljøstyrelsen. Kontakt os nu på telefon 50 30 11 11 og få en uforpligtende dialog, eller skriv til os på mail service@ajko.dk.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer

Bekæmpelse pris!

Hos AJ Skadedyrskontrol tilbyder vi en behandling til en god konkurrencedygtig pris. Vi har gennem årene hjulpet mange kunder med bekæmpelse af skadedyr i boliger og bygninger i hele Danmark, og vi står også klar til at hjælpe dig! Kontakt os og få yderligere informationer om vores bekæmpelse af møl. Du kan også tage os med på råd, hvis du går med overvejelser om indretning af et nyt bageri eller fødevarelager. Her kan vi rådgive om, hvilke forholdsregler du kan tage på forhånd, for at minimere risikoen for skadedyrsangreb.

Erfarne og fleksible fagfolk

AJ Skadedyrskontrol er sat sammen af et hold af de allerdygtigste fagfolk. Vi har mere end 20 års erfaring med at bekæmpe en lang række forskellige skadedyr, og vi har efterhånden set lidt af hvert. Derfor ved vi, hvad vi laver, og har helt styr på metoder og hjælpemidler, når vi tager en opgave på os. Vi er fleksible og rykker ud til hele landet, og så kan du få fat på os fra tidlig morgen til sen aften alle ugens dage. Vi er eksperter i bekæmpelse af møl og pris er hos os ikke noget, du bør bekymre dig om. Vi er nemlig billigere end mange af vores konkurrenter.

Vi hjælper mange forskellige kunder

Vi har kunder fra mange forskellige brancher og industrier, og vi hjælper både erhvervskunder og private. Vi har blandt andet masser af erfaring med skadedyrsbekæmpelse i private hjem, boligforeninger, hospitaler og plejehjem, restauranter og levnedsmiddelvirksomheder samt kommuner. Vi hjælper blandt andet med møl bekæmpelse, og vi tager både imod store og mindre opgaver.