Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

melmoel

Bekæmpelse af møl

AJ Skadedyrskontrol er specialister i at bekæmpe møl. Vi har stor brancheerfaring og udfører opgaver for erhverv, offentlige og private kunder. Som medlem af Brancheforeningen, er vi underlagt kontrol fra staten, for korrekt håndtering af bekæmpelsesmidler mod skadedyr.

Kontakt AJ Skadedyrskontrol og hør mere om bekæmpelse af møl på telefon 50 30 11 11.

Melmøl kan blive et stort problem, hvis ikke de bekæmpes i tide. Især i fødevarerelaterede virksomheder som møllerier, bagerier og lagre, er problemet størst.  Bekæmpelse af møl skal sættes ind ligeså snart problemet opdages.  Hvis møllene når at sprede sig og lægge æg, kan skaderne være omfattende. Bekæmpelsen af møl, skal derfor ske i en fart - men vi løser opgaven uanset skadens omfang. Vi har hurtig reaktionstid og gør vores yderste for, at vores skadedyrsbekæmpere lander hos dig kort tid efter første samtale. Vi ved, at hver dag tæller, når det handler om skadedyr - og at skadevirkningerne kan begrænses markant ved en hurtig og effektiv indsats.

Information og kendetegn ved melmøl

Melmøl er lyssky og er derfor ikke aktive om dagen. I mørket flyver de derimod livligt rundt. Melmøl er til stor gene og skade, hvis de først formerer sig, og kan frembringe en ubehagelig lugt. Lavens puppetid tager 17-20 dage, men hele udviklingstiden differentierer afhængigt af temperaturen. Ved 18 grader varer det 3 måneder og ved 28 grader bare 41 dage. Laven er hvid, lyserød eller lysegrøn og melmøls kendetegn er:

  • Smalle vinger
  • Blygrå forvinger med prikker og zig-zag formede tværlinjer
  • Lysegrå bagvinger og frynser langs bagkanten

Hør mere om møl bekæmpelse

Har du været uheldig og få melmøl, så kontakt os hurtigst muligt. Vi står klar til at hjælpe dig med møl bekæmpelse. Vi anvender insektmidler, der løser opgaven særdeles effektivt, og som er godkendt af miljøstyrelsen. Kontakt os nu på telefon 50 30 11 11 og få en uforpligtende dialog, eller skriv til os på mail service@ajko.dk.

Lad os ringe eller skrive til dig

Få en god bekæmpelse af møl pris!

Hos AJ Skadedyrskontrol tilbyder vi bekæmpelse af møl til en god konkurrencedygtig pris. Vi har gennem årene hjulpet mange kunder med møl bekæmpelse i boliger og bygninger i hele Danmark, og vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os og få yderligere informationer om vores bekæmpelse af møl pris. Du kan også tage os med på råd, hvis du går med overvejelser om indretning af et nyt bageri eller fødevarelager. Her kan vi rådgive om, hvilke forholdsregler du kan tage på forhånd, for at minimere risikoen for skadedyrsangreb.