OKOK

Møl

Specialister i bekæmpelse af møl

AJ Skadedyrskontrol er specialister i møl bekæmpelse. Vi har stor brancheerfaring og udfører opgaver for erhverv, offentlige og private kunder. Som medlem af Brancheforeningen, er vi underlagt kontrol fra staten, for korrekt håndtering af bekæmpelsesmidler mod skadedyr.

Møl bekæmpelse skal ske i tide. Vores pris for bekæmpelse af møl er yderst konkurrencedygtig. Kontakt AJ Skadedyrskontrol og hør mere om vores ydelser på telefon 50 30 11 11.

Sæt ind så snart problemet opdages

Så snart forekomsten af skadedyret opdages, skal du reagere. Vi løser naturligvis opgaven uanset skadens omfang. Vi har hurtig reaktionstid og gør vores ypperste for, at vores skadedyrsbekæmpere lander hos dig kort tid efter første samtale. Vi ved, at hver dag tæller, når det handler om skadedyr - og at skadevirkningerne kan begrænses markant ved en hurtig og effektiv indsats.

Særligt Melmøl kan blive et stort problem, hvis ikke de bekæmpes i tide. Især i fødevarerelaterede virksomheder som bagerier og lagre er problemet størst. Hvis de når at sprede sig og lægge æg, kan skaderne være omfattende. Bekæmpelse af møl skal derfor sættes ind ligeså snart problemet opdages.

Information og kendetegn ved melmøl

Melmøl kan komme ind i dit hjem på mange forskellige måder. En af de typiske årsager til, at du får besøg af dem, er faktisk dig selv. De bliver transporteret inden for husets fire vægge, når de små larver eller æg ligger gemt i tøj, møbler eller fødevarer.

Skadedyret er lyssky og er derfor ikke aktive om dagen. I mørket flyver de derimod livligt rundt, hvor de er til stor gene og skade - særligt hvis de først formerer sig. Larvens puppetid tager 17-20 dage, men hele udviklingstiden varierer afhængigt af temperaturen. Ved 18 grader tager det 3 måneder og ved 28 grader bare 41 dage. Larven er hvid, lyserød eller lysegrøn og kendetegn er:

  • Smalle vinger
  • Blygrå forvinger med prikker og zig-zag formede tværlinjer
  • Lysegrå bagvinger og frynser langs bagkanten

De opdages først, når det er for sent

Det kan være meget svært at se de små æg og larver, hvorfor de først typisk opdages, når de er blevet til møl - og der er det allerede for sent. Netop derfor er det vigtigt, at du kontakter os, så snart de observeres.

En anden måde du måske kan opdage dem på er, at de kan frembringe en ubehagelig lugt.

Bekæmpelse af møl i tøjet

Der er nogle ting, som du selv kan gøre i forsøget på møl bekæmpelse og for at undgå de små kræ før, at de gør stor skade på dine tekstiler. Når du pakker sæsonens tøj væk som for eksempel vinter- eller sommertøjet, så er det en god idé at pakke tøjet ind i lufttætte poser, som de ikke kan trænge ind i og spise uforstyrret i flere måneder.

Men er de allerede gået i tøjet, kan bekæmpelsen af møl ske ved, at du smider det udsatte tøj i vaskemaskinen, tørretumbleren eller i fryseren. Møl kan nemlig ikke tåle, hvis det bliver alt for varmt eller for koldt, hvorfor de vil dø.

Dog er det altid godt at tage kontakt til en specialist, da det kan være svært at se, om man har fanget dem alle, da deres æg kan være svære at se. Vores bekæmpelse af møl pris er konkurrencedygtig.

Vi står klar til at hjælpe dig med møl bekæmpelse i hele landet og kommer straks forbi, da de formere sig hurtigt under de rette forhold. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre nærmere om, hvordan vi bekæmper skadedyret.

Hør mere om møl bekæmpelse

Vi anvender insektmidler, der løser opgaven særdeles effektivt, og som er godkendt af miljøstyrelsen. Kontakt os nu på telefon 50 30 11 11 og få en uforpligtende dialog, eller skriv til os på mail service@ajko.dk.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer

Bekæmpelse af møl pris

Hos AJ Skadedyrskontrol tilbyder vi en behandling til en god, konkurrencedygtig pris. Vi har gennem årene hjulpet mange kunder med bekæmpelse af skadedyr i boliger og bygninger i hele Danmark.

Kontakt os og få yderligere informationer om vores bekæmpelse af møl og andre skadedyr. Du kan også tage os med på råd, hvis du går med overvejelser om indretning af et nyt bageri eller fødevarelager. Her kan vi rådgive om, hvilke forholdsregler du kan tage på forhånd, for at minimere risikoen for skadedyrsangreb.

Erfarne og fleksible fagfolk

AJ Skadedyrskontrol er sat sammen af et hold af de allerdygtigste fagfolk. Vi har mere end 20 års erfaring med at bekæmpe en lang række forskellige skadedyr - herunder møl bekæmpelse - og vi har efterhånden set lidt af hvert. Derfor ved vi, hvad vi laver, og har helt styr på metoder og hjælpemidler, når vi tager en opgave på os.

Vi er fleksible og rykker ud til hele landet, og så kan du få fat på os fra tidlig morgen til sen aften alle ugens dage. Vi er eksperter i bekæmpelse af møl og prisen hos os er ikke noget, du bør bekymre dig om. Vi er nemlig billigere end mange af vores konkurrenter.

Vi hjælper mange forskellige kunder

Vi har kunder fra mange forskellige brancher og industrier. Vi hjælper både erhvervskunder og private. Vi har blandt andet masser af erfaring med skadedyrsbekæmpelse i private hjem, boligforeninger, hospitaler og plejehjem, restauranter og levnedsmiddelvirksomheder samt kommuner. Vi tager både imod store og mindre opgaver.