OKOK

Få bekæmpet dine mosegrise

Mosegrise kan ofte være meget generende, og kan hurtigt underminere en hel have, hvis man ikke bekæmper dem i tide. Kontakt AJ Skadedyrkontrol på telefon 50 30 11 11 for at få en professionel bekæmpelse af dine mosegrise.

Mosegrisen

En mosegris er omkring 20 cm lang og vejer mellem 100 og 300 gram. Mosegrisen findes ofte i fugtige omgivelser og er god til at svømme. Det kan være svært at vurdere, om det er en mosegris eller muldvarp, man har i haven. Mosegrisen lever i et netværk af gangsystemer under jorden, og den laver muldskud ligesom muldvarpen. Man kan kende forskel på mosegrisen og muldvarpen ved, at mosegrisen spiser planter og rødder over jorden, hvilket en muldvarp ikke gør. I vinterhalvåret lever mosegrisen af depoter, som den har samlet i løbet af sommerhalvåret.

Hvilken skade kan en mosegris lave?

Mosegrisen lever af planter, og den kan derfor hurtigt gøre skade på en køkkenhave. Det kan særligt være et problem, hvis mosegrisen angriber frugtplantager, da den kan gnave rødderne i stykker, og dermed ødelægge planterne.

Hør mere om bekæmpelse af mosegrise

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis din have eller din frugtplantage er blevet angrebet af mosegris. Kontakt os på telefon 50 30 11 11 og gå et uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan bekæmpe dine mosegrise.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer