Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

mulvarpe

Muldvarpebekæmpelse

Problemer med muldvarper?

Muldvarper kan sabotere haven og derved være meget generende, hvis ikke de bekæmpes i tide. Få professionel muldvarpebekæmpelse hos AJ Skadedyrskontrol. Vi tilbyder skadedyrsbekæmpelse for private, kommuner, offentlige institutioner, virksomheder m.fl. Opdager du muldvarper i haven, så kontakt os med det samme - problemet kan vokse med tiden!

Ring til os og hør mere om muldvarpebekæmpelse på telefon 50 30 11 11.

Effektiv muldvarpebekæmpelse

Med mange års erfaring i branchen, er AJ Skadedyrskontrol specialister i muldvarpebekæmpelse. Vi udfører en effektiv bekæmpelse, og er som medlem af Brancheforeningen, underlagt kontrol fra staten, for håndtering af bekæmpelsesmidler mod skadedyr.

Muldvarper kan bekæmpes med fælder og gift. Det er kun professionelle fagfolk, der må anvende gift og derfor findes der ikke giftmidler til private haveejere. AJ Skadedyrskontrol står derfor klar til at hjælpe dig med bekæmpelsen af muldvarper.

Hvilke skader kan muldvarper påføre?

Muldvarper kan gøre stor skade på din have. De graver gange i jorden, og gør det hele året rundt. Nogle gangsystemer bliver op til 200 meter lange. Det overskydende jord kan være til stor irritation og skal derfor bekæmpes professionelt.

Hør mere om muldvarpebekæmpelse

Kontakt os i dag på telefon 50 30 11 11 og få en uforpligtende dialog, eller skriv til os på mail service@ajko.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med en effektiv og professionel bekæmpelse. Skadedyr kan udvikle resistens overfor insektmidler. Vi er derfor opmærksomme på de problemer dette kan medføre, og opfordrer til at efterleve vores råd og vejledninger.

Lad os ringe eller skrive til dig