OKOK

Muldvarpebekæmpelse

Problemer med muldvarpe?

Muldvarpe kan sabotere haven og derved være meget generende, hvis ikke de bekæmpes i tide. Få professionel hjælp hos AJ Skadedyrskontrol. Vi tilbyder skadedyrsbekæmpelse for private, kommuner, offentlige institutioner, virksomheder m.fl. Opdager du muldvarpe i haven, så kontakt os med det samme - problemet kan vokse med tiden!

Ring til os og hør mere om muldvarpebekæmpelse på telefon 50 30 11 11.

Effektiv bekæmpelse

Med mange års erfaring i branchen, er AJ Skadedyrskontrol specialister i muldvarpebekæmpelse. Vi udfører en effektiv behandling, og er som medlem af Brancheforeningen, underlagt kontrol fra staten, for håndtering af bekæmpelsesmidler mod skadedyr.

Dyret kan bekæmpes med fælder og gift. Det er kun professionelle fagfolk, der må anvende gift, og derfor findes der ikke giftmidler til private haveejere. AJ Skadedyrskontrol står derfor klar til at hjælpe dig.

Hvilke skader kan muldvarpe påføre?

Dyret kan gøre stor skade på din have. De graver gange i jorden, og gør det hele året rundt. Nogle gangsystemer bliver op til 200 meter lange. Den overskydende jord kan være til stor irritation og skal derfor bekæmpes professionelt.

Hør mere om muldvarpebekæmpelse

Kontakt os i dag på telefon 50 30 11 11 og få en uforpligtende dialog, eller skriv til os på mail service@ajko.dk. Vi står klar til at hjælpe dig med en effektiv og professionel bekæmpelse. Skadedyr kan udvikle resistens overfor insektmidler. Vi er derfor opmærksomme på de problemer dette kan medføre, og opfordrer til at efterleve vores råd og vejledninger.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email

Mere end 20 års erfaring med at bekæmpe skadedyr

Når de problematiske skadedyr gør deres indtog i haver og bygninger rundt omkring i Danmark, så er AJ Skadedyrskontrol altid klar til at hjælpe. Vi har arbejdet i branchen i mere end 20 år og har derfor stor ekspertise med bekæmpelse af en lang række forskellige skadedyr, hvoraf muldvarpen kun er ét eksempel. Vores medarbejdere er alle dygtige og fleksible fagfolk, og vi har stort fokus på altid at give vores kunder den bedste service.

Vores produkter er godkendt af Miljøstyrelsen

De produkter vi bruger, når vi arbejder for at udrydde skadedyrene, er alle godkendt af Miljøstyrelsen. Det vil sige, at de er godkendt også til brug i levnedsmiddelvirksomheder, og på den måde kan alle vores kunder være helt trygge. Det er vigtigt at være forsigtig, hvis du forsøger at komme problemet til livs på egen hånd med håndkøbsprodukter, for skadedyrene kan blive resistente overfor de aktive stoffer i produkterne. Derfor anbefaler vi altid, at du i stedet får professionel hjælp til at komme af med skadedyrene.