Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK
myrer1 myrer2

Problemer med myrer i huset?

Er du plaget af myrer i huset? AJ Skadedyrskontrol anvender en effektiv behandling mod myrer og står altid klar til at hjælpe dig! Vi har mere end 30 års erfaring fra branchen. Oplever du myrer i huset, så henvend dig med det samme. Problemet vokser, hvis det ikke bekæmpes.

Kontakt os og hør mere om bekæmpelse af myrer på telefon 50 30 11 11.

Hvor befinder myrer sig?

Myrer lever ofte i en samlet koloni. Kolonier kan blive store og består af op til 10.000 myrer. Har du myrer i huset, befinder de sig typisk i køkkenet, bryggerset eller badeværelset. De overvintrer inden døre og bevæger sig gradvist udenfor, i takt med, at temperaturen stiger. Her finder man dem almindeligvis nær fliser og terrasser.

Der findes adskillige arter af myrer. De mest almindelige i Danmark er:

  • Den Sorte Havemyre
  • Gule myrer
  • Orange myrer
  • Herkules myrer

Sorte havemyrer bygger oftest bo under jorden - eksempelvis under sten og fliser. De kan også bygge rede i rådne træstubbe, fugtskadet træ i huset og isoleringsmaterialer mellem et beton- og trægulve. Myrer kan trænge igennem de mindste sprækker og revner som rørgennemføring, fodpaneler m.fl..

AJ Skadedyrskontrol bekæmper myrer i huset

AJ Skadedyrskontrol har fokus på kundeorienterede løsninger. Vi tilbyder autoriseret skadedyrsbekæmpelse i hele landet. Kontakt os på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk og få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af myrer. Vi står klar til at hjælpe dig!

Lad os ringe eller skrive til dig

Få en professionel bekæmpelse af myrer i huset

Har du opgivet selv at få bugt med myrerne? Så kontakt AJ Skadedyrskontrol og lad os hjælpe dig med bekæmpelsen. For at bekæmpe myrer i huset er det vigtigt, at hele myreboet fjernes. Det kan være vanskeligt selv at gøre, da myreboet ofte befinder sig under fliser og gulve. Vi har dog ekspertisen og udstyret til at foretage en effektiv bekæmpelse lige meget, hvor myrerne befinder sig.

Erfarne og fleksible fagfolk

I de mere end 20 år, vi har arbejdet med bekæmpelse af skadedyr, har vi set lidt af hvert. Efterhånden har vi oplevet alle typer af skadedyrsangreb på tæt hold, og det gør, at vi har helt styr på de rigtige teknikker, metoder og hjælpemidler. Vores faglighed er helt i top, og vores telefoner er åbne fra klokken 7 hver morgen og helt frem til klokken 21. Det er de, fordi vi gerne vil have, at du nemt kan få fat på os – også udenfor normale åbningstider.

Kom af med myrerne til en god pris

Mange tror, at det er en dyr fornøjelse at få en skadedyrsbekæmper på besøg. Den myte vil vi gerne aflive, for priserne hos AJ Skadedyrskontrol er sat, så der ikke skal graves dybt i lommerne for at få råd til at slippe af med myrerne eller andre problematiske skadedyr. Vi har valgt at skrue ned for omkostninger til flotte kontorbygninger mv., og fokuserer i stedet på at servicere vores kunder – og give dem en fair pris.