OKOK

Myrer

Myrer i huset

Myrer i huset er et problem, som de fleste nok kender til. Det er næsten umuligt selv at få til livs, når de først er kommet ind, da det kan være svært at ramme deres bo. Den eneste løsning for at få dem bekæmpet én gang for alle er ved at ødelægge deres bo, hvor æg, pupper og dronningen befinder sig, med da det kan være svært at finde deres bo, kan det være svært effektivt selv at få myrer i huset væk. Der findes en række husråd til at bekæmpe myrer i huset, hvilket vil have en effekt, men desværre kun for en periode. Skadedyret vil lære, at den skal gå uden om fælderne, og så vil den igen plage i huset ligesom før. Det vil derfor spare dig for en masse tid og frustration, hvis du får problemet ordnet af en professionelt. Vi ved, hvad der virker, og hvordan du kommer af med problemet én gang for alle. Med vores udstyr kan vi ramme deres bo, så de ikke længere vil være til gene i huset mere.

Problemer med myrer i huset?

Er du plaget af myrer i huset? AJ Skadedyrskontrol anvender en effektiv behandling og står altid klar til at hjælpe dig! Vi har mere end 30 års erfaring fra branchen. Oplever du myrer i huset, så henvend dig med det samme. Problemet vokser, hvis det ikke bekæmpes.

Kontakt os og hør mere om bekæmpelse af myrer på telefon 50 30 11 11.

Hvor befinder myrer sig?

De lever ofte i en samlet koloni. Kolonier kan blive store og består af op til 10.000. Har du dem i huset, befinder de sig typisk i køkkenet, bryggerset eller badeværelset. De overvintrer inden døre og bevæger sig gradvist udenfor, i takt med, at temperaturen stiger. Her finder man dem almindeligvis nær fliser og terrasser.

Myredronningen ligger op til en meter under jorden, hvor den kan overleve frostfrit gerne tæt på huse, den kan blive op til 10 gammel.

Der findes adskillige arter. De mest almindelige i Danmark er:

  • Den Sorte Havemyre
  • Gule myrer
  • Orange myrer
  • Herkules myrer

Sorte havemyrer bygger oftest bo under jorden - eksempelvis under sten og fliser. De kan også bygge rede i rådne træstubbe, fugtskadet træ i huset og isoleringsmaterialer mellem et beton- og trægulve. De kan trænge igennem de mindste sprækker og revner som rørgennemføring, fodpaneler m.fl..

Kan de gøre skade i huset?

Selvom de kan være til stor gene for en, er det meget sjældent, at deres ophold i og omkring boligen gør skade på eller i dit hus. Myrerne bor oftest nede i jorden under huset, hvor de trænger op i huset gennem sprækker, og de vil efterlade sig deres affald i form af sand og grus. I nogle tilfælde kan de også bo under dit gulv. Selvom de ikke gør nogen skade på huset, ved vi, hvor stor en plage de kan være. Vi tager derfor alle henvendelser meget seriøse uanset omfanget. Og du kan være sikker på, at når du bruger os, bliver de fjernet, så de ikke kommer igen.

AJ Skadedyrskontrol hjælper dig

AJ Skadedyrskontrol har fokus på kundeorienterede løsninger. Vi tilbyder autoriseret skadedyrsbekæmpelse i hele landet. Kontakt os på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk og få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af myrer. Vi står klar til at hjælpe dig!

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer

Få en professionel bekæmpelse

Har du opgivet selv at få bugt med skadedyret? Så kontakt AJ Skadedyrskontrol og lad os hjælpe dig med bekæmpelsen. For at bekæmpe myrer i huset er det vigtigt at hele deres bo fjernes. Det kan være vanskeligt selv at gøre, da boet ofte befinder sig under fliser og gulve. Vi har dog ekspertisen og udstyret til at foretage en effektiv bekæmpelse lige meget, hvor de befinder sig.

Erfarne og fleksible fagfolk

Efterhånden har vi oplevet alle typer af skadedyrsangreb på tæt hold, og det gør, at vi har helt styr på de rigtige teknikker, metoder og hjælpemidler. Vores faglighed er helt i top, og vores telefoner er åbne fra klokken 7 hver morgen og helt frem til klokken 21. Det er de, fordi vi gerne vil have, at du nemt kan få fat på os - også udenfor normale åbningstider.

Kom af med skadedyr til en god pris

Mange tror, at det er en dyr fornøjelse at få en skadedyrsbekæmper på besøg. Den myte vil vi gerne aflive, for priserne hos AJ Skadedyrskontrol er sat, så der ikke skal graves dybt i lommerne for at få råd til at slippe af med myrerne eller andre problematiske skadedyr. Vi har valgt at skrue ned for omkostninger til flotte kontorbygninger mv., og fokuserer i stedet på at servicere vores kunder - og give dem en fair pris.