Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

myrer1 myrer2

Problemer med myrer i huset?

Er du plaget af myrer i huset? AJ Skadedyrskontrol anvender en effektiv behandling mod myrer og står altid klar til at hjælpe dig! Vi har mere end 30 års erfaring fra branchen. Oplever du myrer i huset, så henvend dig med det samme. Problemet vokser, hvis det ikke bekæmpes.

Kontakt os og hør mere om bekæmpelse af myrer i huset på telefon 50 30 11 11.

Hvor befinder myrer sig?

Myrer lever ofte i en samlet koloni. Kolonier kan blive store og består af op til 10.000 myrer. Har du myrer i huset, befinder de sig typisk i køkkenet, bryggerset eller badeværelset. De overvintrer inden døre og bevæger sig gradvist udenfor, i takt med, at temperaturen stiger. Her finder man dem almindeligvis nær fliser og terrasser.

Der findes adskillige arter af myrer. De mest almindelige i Danmark er:

  • Den Sorte Havemyre
  • Gule myrer
  • Orange myrer
  • Herkules myrer

Sorte havemyrer bygger oftest bo under jorden - eksempelvis under sten og fliser. De kan også bygge rede i rådne træstubbe, fugtskadet træ i huset og isoleringsmaterialer mellem et beton- og trægulve. Myrer kan trænge igennem de mindste sprækker og revner som rørgennemføring, fodpaneler m.fl..

AJ Skadedyrskontrol bekæmper myrer i huset

AJ Skadedyrskontrol har fokus på kundeorienterede løsninger. Vi tilbyder autoriseret skadedyrsbekæmpelse i hele landet. Kontakt os på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk og få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af myrer. Vi står klar til at hjælpe dig!

Lad os ringe eller skrive til dig

Få en professionel bekæmpelse af myrer i huset

Har du opgivet selv at få bugt med myrerne? Så kontakt AJ Skadedyrskontrol og lad os hjælpe dig med bekæmpelsen. For at bekæmpe myrer i huset er det vigtigt, at hele myreboet fjernes. Det kan være vanskeligt selv at gøre, da myreboet ofte befinder sig under fliser og gulve. Vi har dog ekspertisen og udstyret til at foretage en effektiv bekæmpelse lige meget, hvor myrerne befinder sig.