OKOK

Bekæmp pelsmøl i tide!

Har du pelsmøl i din lejlighed? Så er det vigtigt, at du reagerer med det samme. Pelsmøl kan hurtigt ødelægge en stor del af dit inventar, og de breder sig hurtigt til de omkringliggende lejemål. Ring til os på telefon 50 30 11 11 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at bekæmpe pelsmøl.

Information om pelsmøl

Pelsmøl angriber tekstiler såsom tæpper, uldtøj og pelse. De lever bedst i lidt fugtige omgivelser, hvor der ikke er meget aktivitet. Møllene er derfor tit at finde i tekstiler, der har været opbevaret i en kælder eller på et loft, da de steder har optimale levevilkår for pelsmøllene. Møllene bider hårene og trådene over i tekstiler, og der dannes dermed huller. Pelsmøllene lever hovedsageligt af hornstof, men for at de kan overleve, er det også nødvendigt for dem at få et tilskud af protein. Det finder de ofte i tekstiler, hvor der er efterladt pletter af fedt, sved, urin eller blod.

Det er laverne, og ikke de voksne møl, der ødelægger dine tekstiler. De voksne møl spiser ikke længere, men formerer sig, og det er derfor nødvendigt at bekæmpe dem, hvis man ikke ønsker flere møl i sit hjem.

Kontakt AJ Skadedyrskontrol

Hvis din lejlighed er blevet angrebet af pelsmøl risikerer du at bruge mange unødvendige penge, hvis du ikke griber bekæmpelsen professionelt an allerede fra start. AJ Skadedyrskontrol har mange års erfaring med at bekæmpe pelsmøl, og vi hjælper gerne med at bekæmpe dem i din bolig. Kontakt os på telefon 50 30 11 11 eller på service@ajko.dk.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer