OKOK

Bekæmp rotter!

Rotter er et stort problem, og det bliver kun større, jo længere du venter med at bekæmpe dem. Vi anbefaler på det kraftigste, at man ikke selv går i gang med at bekæmper rotter, men i stedet kontakter et professionelt skadedyrsfirma. AJ Skadedyrskontrol tilbyder en professionel forebyggende skadedyrssikring til dit firma eller ejendom. Kontakt os på telefon 50 30 11 11, hvis du ønsker at høre mere om vores skadedyrssikring.

Skader foretaget af rotter

Rotter er smittebærer af op til 55 forskellige slags sygdomme, hvor den værste er Welis syge, der kan være dødelig for mennesker. Man kan blive smittet ved at røre ved noget, som en rotte har strintet urin på, og det frarådes derfor at have fysisk kontakt med rotter eller andre ting, der har været i kontakt med rotterne. Derudover kan rotten skabe store skader på bygninger, hvor de kan gnave sig igennem næsten alle materialer undtagen jern.

Om rotterne

Rotter bliver mellem 21 og 29 cm lange, og formerer sig i stor stil. Et enkelt rottepar kan resultere i 862 nye rotter på et år. Rotter spiser hovedsageligt kornprodukter, men hvis der ingen korn er i de nærmeste omgivelser, spiser de, hvad de kan finde. Rotter er mest aktive om natten, og der kan derfor gå lang tid, før man opdager er rotteangreb.

Effektiv rottebekæmpelse
uden gift

Goodnature har med stor effektivitet stoppet rotteproblemer med fremragende resultater. Goodnature er en innovativ overfladefælde fra Tec-SolutionZ til bekæmpelse af rotter og mus uden brug af gift

  • Mekanisk trykluftdreven overfladefælde
  • Dokumenteret resultater
  • Effektiv bekæmpelse uden gift
  • Let og enkel at bruge
  • Holdbar løsning med lave driftsomkostninger
  • Miljøvenlig og human bekæmpelse
  • Udstyret med serienummer
  • Fastgøres effektivt

Kontakt os

Hvis du har rotter på din ejendom, så kontakt AJ Skadedyrskontrol. Som tidligere nævnt, fraråder vi, at du selv forsøger at bekæmpe rotterne, da det kan have store konsekvenser for dit helbred. Lad i stedet vores skadedyrsspecialister bekæmpe rotterne for dig. Kontakt AJ Skadedyrskontrol på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer