Bekæmp rotter!

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med muldvarpe

Rotter

Rotter er et stort problem, der kun bliver større jo længere tid, du venter med at bekæmpe dem. Vi anbefaler på det kraftigste, at du ikke selv går i gang med at bekæmpelse, men i stedet kontakter et professionelt skadedyrsfirma.

AJ Skadedyrskontrol tilbyder både en professionel rottebekæmpelse og en forebyggende skadedyrssikring til dit firma eller ejendom. Kontakt os på telefon  50 30 11 11 , hvis du ønsker at høre mere om vores skadedyrssikring.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Smitten opstår ikke kun gennem direkte kontakt

Rotter er ikke blot ulækre, fordi de lever i kloarker. Udover at lave store skader på bygninger, hvor de kan gnave sig igennem næsten alle materialer, er de nemlig også smittebærer af op til 55 forskellige slags sygdomme, hvor den værste er Welis syge, der kan være dødelig for mennesker.

Det er ikke kun gennem direkte kontakt med rotter, at du risikerer at blive smittet. Du kan også blive smittet ved at røre ved noget, som rotter har strintet urin på. Vi fraråder derfor på det kraftigste at ignorere rotteproblemet eller have fysisk kontakt med ting, der har været i kontakt med dem.

Over 850 nye rotter på et år

De bliver mellem 21 og 29 cm lange, og formerer sig i stor stil. Et enkelt par kan resultere i over 850 nye rotter på et år. De spiser hovedsageligt kornprodukter, men er der ingen korn i de nærmeste omgivelser, spiser de, hvad de kan finde. De er mest aktive om natten, og der kan derfor gå lang tid, før forekomsten opdages.

Effektiv rottebekæmpelse
uden gift

Vi benytter Goodnature, som er en innovativ overfladefælde fra Tec-SolutionZ til rottebekæmpelse - hvilket altså er helt uden brug af gift. Goodnature har udvist stor effektivitet og stoppet rotteproblemer med fremragende resultater.

  • Mekanisk trykluftdreven overfladefælde
  • Dokumenteret resultater
  • Effektiv bekæmpelse uden gift
  • Let og enkel at bruge
  • Holdbar løsning med lave driftsomkostninger
  • Miljøvenlig og human bekæmpelse
  • Udstyret med serienummer
  • Fastgøres effektivt

Kontakt os

Hvis du har rotter på din ejendom, så kontakt AJ Skadedyrskontrol. Som tidligere nævnt, fraråder vi, at du selv forsøger at bekæmpe rotterne, da det kan have store konsekvenser for dit helbred. Lad i stedet vores skadedyrsspecialister bekæmpe dem for dig. Kontakt AJ Skadedyrskontrol på telefon  50 30 11 11  eller på mail service@ajko.dk.

Hurtig udrykning i
Hele landet