OKOK

Bekæmp skimmelsvamp inden det spreder sig!

Er din bolig ramt af skimmelsvamp? Så kan AJ Skadedyrskontrol hjælpe dig med at bekæmpe det. Skimmelsvamp er sundhedsskadelig for mennesker, og det kan være særligt skadeligt for personer, der allerede har allergi eller astma. Det er meget forskelligt, hvordan mennesker reagerer på skimmelsvamp, men nogle af symptomerne kan være hovedpine, svimmelhed, snue eller irriterede øjne.

Fakta om skimmelsvamp:

Det kan være svært at forudsige, hvornår der opstår skimmelsvamp i bygninger. Det kan opstå både i gamle og nye bygninger, og kan blandt andet skyldes fejl i konstruktionerne eller våde byggematerialer. Det er ofte, at man først opdager skimmelsvampen, når den er blevet synlig. Skimmelsvamp findes i flere forskellige farver og lugter ofte muggent. Skimmelsvamp kan leve både af organisk- og uorganisk materiale, og opstår ofte i beboelse med dårlig udluftning, høj fugtighed og dårlig isolering.

Forebyg skimmelsvamp i din bolig

Du kan selv gøre flere ting for at forebygge angreb af skimmelsvampe i fremtiden. Du kan bl.a.:

  • Tørre vasketøj udenfor
  • Lufte ud efter bad og madlavning
  • Sørge for regelmæssig udluftning og gennemtræk
  • Sørge for tilstrækkelig ventilation i boligen

Bekæmpelse af skimmelsvamp

Hvis du har mistanke om, at der er skimmelsvamp i din bolig, kan du ringe til en byggesagkyndig, der har kendskab til skimmelsvampe, som foretager en vurdering af det ønskede område. Herefter kan du kontakte AJ Skadedyrskontrol, og vi vil komme og udføre bekæmpelsen af skimmelsvampen. Vores telefonnummer er 50 30 11 11.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer