OKOK

Sølvfisk

Har du sølvfisk i huset? Så kan det skyldes et fugtproblem. Sølvfisk ses typisk i køkkener, bryggerser og badeværelser. Hvis du ikke bekæmper sølvfiskene, vil problemet med sikkerhed vokse sig større år efter år. Kontakt os på telefon 50 30 11 11 og hør nærmere om bekæmpelse af sølvfisk i dit hjem.

Sølvkræ

Sølvkræ bliver ofte benævnt som sølvfisk eller sølvsild, hvilket skyldes, at sølvkræets sølvblanke skælbeklædning og dens form får den til at ligne en fisk. Sølvkræ kan blive 5 år gammel, og hunnen lægger omkring 20 æg i dens levetid. Sølvkræungerne bliver kønsmodne efter et halvt år.

Sølvkræ skjuler sig for lyset om dagen, og kommer frem, når det bliver mørkt. Hvis du tænder lyset i et rum, kan du opleve, at de piler over gulvet for at gemme sig for lyset. Sølvkræ lever i fugtige omgivelser, og det er derfor særligt i køkkener, badeværelser og bryggerser, de holder til. Sølvkræ bliver ofte fanget i badekar eller kummer, da de ikke kan klatre på fugtige lodrette flader.

Sølvkræ spiser mange forskellige ting, men de er særligt glade for produkter, der indeholder stivelse og sukker. Derudover spiser de døde insekter, for at få dækket deres protein behov.

Bekæmpelse

Sølvkræ laver ikke store skader, men er for mange mennesker et irritationsmoment. Sølvkræ lever i fugtige omgivelser, og man bør derfor ved angreb undersøge, om der kan gøres noget for at mindske fugtheden på det pågældende sted. For at få fjernet sølvkræ er det nødvendigt at kontakte en professionel, der kan bekæmpe dem på den rette måde. AJ Skadedyrskontrol står klar til at hjælpe dig - ring på telefon 50 30 11 11.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer