haanddesinfektion

Steri-7 og ViruFoam - alkoholfri hånddesinfektion - EU-godkendt

Nem at dosere og ultraeffektiv

Steri-7 & ViruFoam hånddesinfektion - mildt og effektivt

Steri-7 er et unikt EU godkendt desinfektionsprodukt uden alkohol, der ligesom ViruFoam er det traditionelle sprit overlegent som hånddesinfektion. Det virker på beskidte hænder og i op til 3 timer. Produktet er helt spritfri og dermed også langt mere nænsomt mod huden som ViruFoam. Skumformlen gør den hurtigere og mere effektiv. AJ Skadedyrskontrol forhandler ViruFoam og Steri-7 til CVR registrerede virksomheder, institutioner, boligselskaber etc.

Mindsk smittespredning på arbejdspladsen i butikker m.v.

Vi oplever særligt, at arbejdspladser, institutioner, restaurationsbranchen og dagligvarebutikker m.m. er begejstrede for Steri-7 og ViruFoam. Det giver nemlig mindre smittespredning, mens vi arbejder, når der leges, og når vi omgås fødevarer. Eller når vi som forbrugere tager indkøbsvogn- eller kurv med rundt i supermarkedet. Produkterne er særligt velegnede til steder, hvor de højeste hygiejneregler er påkrævet. ViruFoam er specialudviklet til brug inden for fx levnedsmiddel, hospitals- og veterinærområdet. Produktet er skumbaseret og mildt mod hænderne. Midlet er hurtigtvirkende og fjerner vira, sporer og bakterier uden at udtørre hænderne.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Er hånddesinfektion bedre med alkohol?

Den maksimale virkning ved håndsprit med alkohol kræver, at der er en række krav, der er opfyldt. Alkoholbaseret hånddesinfektion skal efter anbefalingerne indgnides i hænderne i minimum 30 sekunder for at opnå den fulde effekt. Hænderne skal desuden være rene og tørre ved desinfektion med håndsprit.

Et desinfektionsmiddel, der indeholder alkohol, er kun virksomt under selve kontakten og har ingen eller begrænset virkning efterfølgende. Ulempen ved alkoholbaserede desinfektionsmidler er desuden, at de udtørrer huden, og at det forårsager sprækker og revner på hænderne. Det gør hænderne endnu mere udsatte og skaber grobund for, at bakterier og virus kan trives i huden.

Derfor er Steri-7 et godt valg

 • Dræber 99,99 % af bakterierne på få sekunder
 • Er virksomt på urene hænder uden forudgående håndvask
 • Beskytter huden mod virus og bakterier i op til 3 timer
 • Indeholder en fugtgivende skumformel, som fugter huden

Produktet er desuden drøjt i brug og derfor mere miljøvenligt og økonomisk. Du kan læse mere om midlets effektivitet i den røde bjælke under produkterne.

Hånddesinfektion med unikke fordele

Mange er ikke klar over, at sprit ikke virker på beskidte hænder. Det gør Steri-7 derimod som noget helt unikt.

Desinfektionsmidler baseret på sprit fordamper desuden relativt hurtigt. Det betyder, at virkningen forsvinder, så snart produktet er fordampet. Steri-7 virker derimod i op til 3 timer - også mellem håndvaske.

Dine hænder holdes altså fri for virus, bakterier, svampe og sporer i op til 3 timer efter påførelse. Steri-7 er derfor det perfekte desinfektionsmiddel i fx supermarkeder, kantiner, institutioner m.m.

Denne broser understøtter ikke video-elementet.

Fordele ved Steri-7:

 • Dræber 99,99 % af bakterier på blot et par sekunder
 • 100 % organisk
 • Uden parfume og farvestoffer
 • Virker på beskidte hænder - det vil sige uden forudgående håndvask
 • Beskytter huden mod virus og bakterier i op til 3 timer
 • 10 gange så drøjt i brug som håndsprit
 • Priser ned til 15 øre pr. tryk
 • Opfylder kravene til kirurgisk niveau (EN 12054) - i modsætning til alkoholbaserede produkter
 • Ikke let antændeligt, hvilket betyder højere sikkerhed

En anden stor fordel er, at produktet er en fugtgivende skum - en egenskab, der står i skarp kontrast til den skrappe håndsprit. Steri-7 er derfor langt mere nænsomt mod huden - også ved gentagen brug.

Køb desinfektion til erhverv

Steri-7 produkterne kan købes i vores webshop og leveres med Postnord eller GLS - fragtpriser fra 45 kr. Ved køb for mere end 4.000 kr., får du gratis levering.

Du skal være CVR registreret for at købe produkterne, og som udgangspunkt sælger vi produkterne i colli - det vil sige kassevis. Vi er dog altid til at tale med, så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for en særlig løsning eller har spørgsmål til produkterne.

Vi følger naturligvis alle sundhedsstyrelsens anbefalinger vedrørende COVID-19 i forbindelse med håndtering og pakning af varer.

Vi fører følgende produkter:

Steri-7 XTRA hånddesinfektion HAND75

Lommedispenser, der er ideel at have med i lommen, tasken eller bilen. Hver dispenser indeholder 150 tryk. Leveres i kasser á 24 stk.

Steri-7 XTRA hånddesinfektion HAND600

Hånddesinfektion, 600 ml - nok til 1200 tryk. Leveres i kasser á 10 stk.

Steri-7 XTRA hånddesinfektion HAND800

Hånddesinfektion refill til standere, 800 ml - nok til 1600 tryk. Leveres i kasser á 10 stk.

Steri-7 XTRA hånddesinfektion HAND5

Hånddesinfektion 5 liter. Leveres i kasser á 4 stk.

Steri-XTRA RTU desinfektionsmiddel til overflader

Desinfektionsrensemiddel til overfladerengøring, 750 ml. Reaktiv Barriere Teknologi, som giver beskyttelse mellem behandlinger. Leveres i kasser á 12 stk.

Se mere om Steri-7 og produkterne her

Teknisk overlegent produkt til identisk pris

Steri-7 er på alle områder lysår foran desinfektionsmidler med sprit. Helt uafhængige laboratorietest er enige: teknisk er Steri-7 traditionelle desinfektionsprodukter med sprit og alkohol overlegen.

Steri-7 er et utroligt drøjt produkt. Ved spritbaserede produkter skal der bruges 5-6 gram pr. tryk, mens det med Steri-7 blot er nødvendigt at bruge 0,5 gram pr. tryk. Du får altså et miljøvenligt produkt, der til samme pris som håndsprit er mere effektivt, langt mere drøjt i brug og samtidig skåner huden.

Prismæssigt er der ikke stor forskel på produkttyperne. Steri-7 er ikke dyrere, og da man ofte kan anvende de samme dispensere, er det en direkte erstatning for desinfektion med sprit og alkohol. Dertil kommer, at produktet er langt mere drøjt i brug, hvilket giver en pris pr. tryk ned til 15 øre.

Vil du vide mere om vores produkter?

Den dokumenterede effekt af Steri-7 betyder, at flere og flere erstatter sprit med Steri-7 produkter. Kontakt gerne AJ Skadekontrol for at høre mere om Steri-7 og de mange brugsanvendelser, produktet tilbyder.