Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

væggelus

Væggelus kræver professionel bekæmpelse

Har du mistanke om væggelus i hjemmet? Så kontakt AJ Skadedyrskontrol, vi kan hjælpe jer med effektiv væggelus bekæmpelse.

Hør mere om væggelus bekæmpelse på telefon 50 30 11 11.

Væggelus er for det meste et ubehageligt bekendtskab for mennesker. De lever af at suge blod, og kan forårsage svien og kløen hos mennesker. Hvis der først er væggelus kan de hurtig sprede sig rundt i hjemmet og evt. til andre huse eller lejligheder. Derfor er en hurtig og korrekt behandling essentiel.

Det er svært at bekæmpe væggelus selv, der er skal professionel hjælp til at komme af med problemet helt. De små skadedyr skal bekæmpes med gift.

Læs mere nedenfor

Hvad er væggelus?

Væggelus er en mindre tæge, der lever af at suge blod fra mennesker. Antallet af væggelus er stigende herhjemme. Mange mennesker reagerer på bid af væggelus. Så har du mistanke om disse skadedyr i hjemmet, så kontakt os!

Væggelus er en lille rødbrun tæge, der kan blive op til 1 cm i længden.

Hør mere om væggelus bekæmpelse

Vi tager altid udgangspunkt i den konkrete sag og laver en professionel behandlingsstrategi for den enkelte kunde. Vi har altid en professionel skadedyrsspecialist fra AJ Skadedyrskontrol tilknyttet til hver enkelt sag. Skadedyrsspecialisten vil altid kunne svare på de mange spørgsmål, som kan forekomme i forbindelse med en behandlingsplan.

Kontakt AJ Skadedyrskontrol på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk.

Lad os ringe eller skrive til dig

Hvorfor få en professionel bekæmpelse af væggelus?

Det er vigtigt, at bekæmpelsen af væggelus bliver foretaget af en professionel, hvis man ønsker, at væggelusene skal forsvinde helt. Det er relativt nemt selv at fjerne de synlige væggelus, men mange er ikke opmærksomme på, at væggelusene også lægger æg, som de gemmer i sprækker. Hvis disse æg ikke fjernes, går der ikke lang tid før, at boligen igen er ramt af væggelus.

Hvad koster en bekæmpelse?

AJ Skadedyrskontrol tilbyder bekæmpelse af væggelus til en pris, der er meget konkurrencedygtig på markedet. Prisen på bekæmpelsen og antallet af behandlinger afhænger af, hvor mange kvadratmeter og hvilken slags bolig, bekæmpelsen skal foretages i. Vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud på bekæmpelse til din bolig. Kontakt os for at få en god bekæmpelse af væggelus pris.