OKOK

Væggelus

Professionel bekæmpelse af væggelus

Har du mistanke om væggelus i hjemmet? Så kontakt AJ Skadedyrskontrol, vi kan hjælpe jer med effektiv bekæmpelse alle typer af skadedyr. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen og kender de midlerne til at komme af med selv de mest resistente væggelus. Kontakt os og fortæl mere om dit problem.

Hør mere om væggelus bekæmpelse på telefon 50 30 11 11.

Væggelusene er for det meste et ubehageligt bekendtskab for mennesker. De lever af at suge blod, og kan forårsage svien og kløen hos mennesker. Hvis de først har bosat sig, kan de hurtig sprede sig rundt i hjemmet og evt. til andre huse eller lejligheder. Derfor er en hurtig og korrekt behandling essentiel.

Det er svært at bekæmpe dem selv. Der skal professionel hjælp til for at komme helt af med problemet. De små skadedyr skal nemlig bekæmpes med gift, hvis problemet helt skal afhjælpes. Kommer du ikke problemet til livs hurtigst muligt, er der risiko for, at det blot spreder sig eller kommer igen.

Hvad er væggelus?

Det er en mindre tæge, der lever af at suge blod fra mennesker. Den er en lille rødbrun tæge med seks ben, der kan blive op til 1 cm i længden. Herhjemme oplever vi i stigende grad, at folk er uheldige og får det lille skadedyr med sig hjem fra rejser til udlandet. Mange mennesker reagerer på bid fra de små lus, der på engelsk går under navnet bed bugs. Dette navn har de fået, fordi de godt kan lide at opholde sig i senge og sengetøj. De er mest aktive om natten og kan være svære at få øje på, da de ofte er meget små. Har du mistanke om disse skadedyr i hjemmet, så kontakt os!

Kan man gøre noget for at undgå skadedyret?

Det er ofte en selv, der bringer de små kryb med ind i hjemmet. Det kan være, at man har overnattet et sted, hvor der har været væggelus. Har man mistanke om, at man har overnattet et sted, hvor de har befundet sig, er det vigtigt, at man vasker eller fryser ens tøj, så de derved dør. Det kan også være, at du har været ude at rejse, her kan de opholde sig i din kuffert, taske eller anden form for bagage. For at få dem dræbt, kan du anvende et insektmiddel mod dem. Det kan dog være svært at opdage dem, og vi anbefaler, at de bliver fjernet af en professionel, så du får bugt med dem én gang for alle. Få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af væggelus pris.

Hvordan opdager man dem?

Der findes en række symptomer, der kan afsløre, om de såkaldte bed bugs har fundet frem til dit hjem. Hvis du opdager nogle af disse, så sørg for at tage kontakt til os så hurtigt som muligt, så vi kan komme i gang med bekæmpelse af en væggelus bekæmpelse.

  • Madrasser, polstring og vægge kan have små røde eller rødbrune pletter af afføring
  • Du bemærker måske røde og kløende bid på ben og arme, mens du sover
  • Hvis et sted er udsat for et særligt intenst angreb, kan det have en meget sødlig lugt
  • Du kan også finde små, klæbrige æg eller måske tomme æggeskaller rundt omkring - eller dødt skind, som de små insekter har efterladt

Tegn på bid

Deres bid kan have varierende udseende, men vil ofte vise sig ved rødmen og vil ofte også være hævet. Biddet er karakteriseret ved, at man ved brug af forstørrelsesglas kan finde to mærker tæt på hinanden. De to mærker skyldes nemlig at lusen benytter det ene hul til at sprøjte giften igennem og det andet til at suge blodet ud. Endeligt vil man finde en del bid samlet inden for samme område på kroppen og ofte på steder som stikker uden for dynen f.eks. arme og fødder.

Hvilken skade kan væggelus gøre?

Det kan være svært at opdage dyret om dagen, da den er lyssky og derfor kun kommer frem om aftenen. Når den kommer frem, søger den efter føde, som er blod fra mennesker. Når den har suget blod nok, kryber den tilbage til sit skjul, hvor den vil fordøje sin føde over de næste par dage. Alt efter klimaet i rummet, hvor de befinder sig, vil hunnerne begynde at lægge æg. De lægger omkring fem æg om dagen og vil i alt lægge omkring 200 æg. Når udklækningen er sket, vil ungerne også begynde at suge blod, da det er en nødvendig del af deres udvikling for at blive fuldvoksen. Skaden, som den kan gøre på os mennesker, er forskellig fra person til person. Der er nogen, der reagerer voldsomt på dyrets sugen af blod, mens andre ikke generes af de blodsultne dyr. De er dog uanset hvad ikke rare at have inden for husets fire vægge, og derfor er bekæmpelse af væggelus vigtigt. Du er altid velkommen til at ringe til os for at høre om vores bekæmpelse væggelus pris. Vi tager altid væggelus bekæmpelse alvorligt, da de kan være til stor gene.

Hør mere om bekæmpelsen

Vi tager altid udgangspunkt i den konkrete sag og laver en professionel behandlingsstrategi for den enkelte kunde. Vi har altid en professionel skadedyrsspecialist fra AJ Skadedyrskontrol tilknyttet til hver enkelt sag. Skadedyrsspecialisten vil altid kunne svare på de mange spørgsmål, som kan forekomme i forbindelse med en behandlingsplan.

Kontakt AJ Skadedyrskontrol på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer

Hvorfor få en professionel bekæmpelse?

Det er vigtigt, at bekæmpelsen af væggelus bliver foretaget af en professionel, hvis man ønsker, at væggelusene skal forsvinde helt. Det er relativt nemt selv at fjerne de synlige bed bugs, men mange er ikke opmærksomme på, at væggelusene også lægger æg, som de gemmer i sprækker. Hvis disse æg ikke fjernes, går der ikke lang tid før, at boligen igen er ramt. Vi hjælper dig med bekæmpelse af væggelus til en god pris.

Hvad koster det?

AJ Skadedyrskontrol tilbyder at bekæmpe skadedyrene til en pris, der er meget konkurrencedygtig på markedet. Prisen på bekæmpelsen og antallet af behandlinger afhænger af, hvor mange kvadratmeter, og hvilken slags bolig bekæmpelsen skal foretages i. Vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud på bekæmpelse til din bolig. Kontakt os for at få en god bekæmpelse af væggelus pris.

Vi har løst skadedyrsproblemer i mere end 20 år

Holdet bag AJ Skadedyrskontrol har mere end 20 års erfaring med i bagagen, når det kommer til behandling mod og bekæmpelse af skadedyr. Vi har arbejdet med - og imod - en lang række forskellige skadedyr, og listen omfatter blandt andet væggelusene, som vi har beskrevet her, men også bananfluer, borebiller, mus, møl, kakerlakker og meget andet. Har du et skadedyrsproblem, du skal have løst, så ring til os på 50 30 11 11.