OKOK

Væggelus

Professionel bekæmpelse af væggelus

Har du mistanke om væggelus i hjemmet? Så kontakt straks AJ Skadedyrskontrol! Har de først bosat sig, er det nødvendigt med hurtigt bekæmpelse af væggelusene, da de spreder sig lynhurtigt rundt i hjemmet og måske endda til andre huse eller lejligheder. Derfor er en hurtig og korrekt bekæmpelse af væggelus essentiel.

Det er ekstremt svært selv at udføre væggelus bekæmpels. Væggelus bekæmpelse foregår nemlig med gift, hvis problemet helt skal afhjælpes. Vi anbefaler derfor, at du straks søger professionel hjælp. Kommer du ikke problemet til livs hurtigst muligt, er der risiko for, at det blot spreder sig eller kommer igen.

Vi har mere end 20 års erfaring med bekæmpelse af væggelus og kan slå selv de mest resistente væggelus ned. Kontakt os og hør mere om væggelus bekæmpelse på telefon 50 30 11 11.

Hvad er væggelus?

Den er en lille rødbrun tæge med seks ben, der kan blive op til 1 cm i længden. Den lever af at suge blod fra mennesker. Væggelus bekæmpelse er en nødvendighed, da det et yderst ubehageligt bekendtskab. Deres bid forårsager svien og kløen hos mennesker. Da, de er mest aktive om natten, kan det være meget svært at få øje på små skadedyr.

Det kan være umådeligt svært at opdage dyret om dagen, da den er lyssky og derfor gemmer sig i dagstimerne. Om natten kommer den frem i søgen efter føde, som er blod fra mennesker. Når den har suget blod nok, kryber den tilbage til sit skjul, hvor den vil fordøje sin føde over de næste par dage.

På engelsk går de under navnet bed bugs. Dette navn har de fået, fordi de typisk opholder sig i senge og sengetøj. Herhjemme har vi set en stigning af tilfælde med skadedyret de senere år. Den primære kilde til en invasion i hjemmet stammer fra udenlandsrejser, hvor folk er uheldige at få dem med hjem i kufferten - ligesom det nogen gange ses med kakerlakker

Alt efter klimaet i rummet, hvor de befinder sig, vil hunnerne begynde at lægge æg. De lægger omkring fem æg om dagen og vil i alt lægge omkring 200 æg. Når udklækningen er sket, vil ungerne også begynde at suge blod, da det er en nødvendig del af deres udvikling for at blive fuldvoksen. Det er derfor ikke for sjov, at vi opfordrer til hurtigt at igangsætte en bekæmpelse af væggelus.

Har du mistanke om disse skadedyr i hjemmet, så kontakt os straks!

Kan man gøre noget for at undgå skadedyret?

Det er ofte en selv, der bringer de små kryb med ind i hjemmet. Det kan være, at du har overnattet et sted, hvor der er væggelus. Har du mistanke om, at du har overnattet et sted, hvor de har befundet sig, er det vigtigt, at du straks starter væggelus bekæmpelse ved at vaske eller fryse dit tøj, da det slår dem ihjel.

Det kan også være, at du har været ude at rejse, hvor de har fundet vej ned i din kuffert, taske eller anden form for bagage. For at få dem dræbt, kan du anvende et insektmiddel som væggelus bekæmpelsesmiddel.

Det kan dog være utroligt svært at opdage dem, førend de har invaderet din seng. Har de angrebet din seng, anbefaler vi, at du straks kontakter en professionel til at bistå bekæmpelse af væggelus, så de bliver fjernet én gang for alle. Du er velkommen til at ringe til os og få et uforpligtende tilbud på bekæmpelse af væggelus.

Hvordan opdager man dem?

Der findes en række symptomer, der kan afsløre, om de såkaldte bed bugs har fundet frem til dit hjem. Hvis du opdager nogle af disse, så sørg for at tage kontakt til os så hurtigt som muligt, så vi kan komme i gang med væggelus bekæmpelse.

  • Madrasser, polstring og vægge kan have små røde eller rødbrune pletter af afføring
  • Du bemærker måske røde og kløende bid på ben og arme som opstår, mens du sover
  • Hvis et sted er udsat for et særligt intenst angreb, kan det have en meget sødlig lugt
  • Du kan også finde små, klæbrige æg eller måske tomme æggeskaller rundt omkring - eller dødt skind, som de små insekter har efterladt

Tegn på bid

Deres bid kan have varierende udseende, men vil ofte vise sig ved rødmen og vil ofte også være hævet. Biddet er karakteriseret ved, at man ved brug af forstørrelsesglas kan finde to mærker tæt på hinanden. De to mærker skyldes nemlig at lusen benytter det ene hul til at sprøjte giften igennem og det andet til at suge blodet ud. Endeligt vil man finde en del bid samlet inden for samme område på kroppen, hvilket ofte er på de steder som stikker uden for dynen f.eks. arme og fødder.

Hvilken skade kan væggelus gøre?

Skaden, som den kan gøre på os mennesker, er forskellig fra person til person. Der er nogen, der reagerer voldsomt på dyrets sugen af blod, mens andre ikke generes særligt af de blodsultne dyr. De er dog uanset hvad ikke rare at have inden for husets fire vægge, og derfor er bekæmpelse af væggelus vigtigt.

Du er altid velkommen til at ringe til os for at høre om vores bekæmpelse af væggelus. Vi tager altid væggelus bekæmpelse alvorligt, da de kan være til stor gene.

Hør mere om bekæmpelse af væggelus

Vi tager altid udgangspunkt i den konkrete sag og laver en professionel behandlingsstrategi for den enkelte kunde. Vi har altid en professionel skadedyrsspecialist fra AJ Skadedyrskontrol tilknyttet til hver enkelt sag. Skadedyrsspecialisten vil altid kunne svare på de mange spørgsmål, som kan forekomme i forbindelse med en behandlingsplan.

Kontakt AJ Skadedyrskontrol på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer

Hvorfor få en professionel bekæmpelse af væggelus?

Det er vigtigt, at bekæmpelsen af væggelus bliver foretaget af en professionel, hvis du ønsker, at væggelusene skal forsvinde helt. Det er relativt nemt selv at fjerne de synlige bed bugs, men mange er ikke opmærksomme på, at væggelusene også lægger æg, som de gemmer i sprækker. Hvis disse æg ikke fjernes, går der ikke lang tid før, at boligen igen er ramt. Vi hjælper dig med bekæmpelse af væggelus til en god pris.

Bekæmpelse væggelus pris - hvad koster det?

AJ Skadedyrskontrol tilbyder en bekæmpelse væggelus pris, der er meget konkurrencedygtig på markedet. Prisen på bekæmpelse af væggelus og antallet af behandlinger afhænger af, hvor mange kvadratmeter, og hvilken slags bolig, som bekæmpelsen skal foretages i. Vi sammensætter gerne et uforpligtende tilbud på bekæmpelse til din bolig. Kontakt os for at få en god bekæmpelse af væggelus pris.

Skal du have udført bekæmpelse af væggelug - eller har du et andet skadedyrsproblem, du skal have løst - så ring til os på 50 30 11 11 og få et tilbud på bekæmpelse af væggelus pris.

Vi har løst skadedyrsproblemer i mere end 20 år

Vi kan hjælpe jer med effektiv bekæmpelse af alle typer af skadedyr. Holdet bag AJ Skadedyrskontrol har mere end 20 års erfaring med i bagagen, når det kommer til behandling mod og bekæmpelse af skadedyr. Vi har arbejdet med - og imod - en lang række forskellige skadedyr, og listen omfatter blandt andet væggelus bekæmpelse, som vi har beskrevet her, men også mange andre, eksempelvis: