Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK
mus

Problemer med mus på loftet?

AJ Skadedyrskontrol er et landsdækkende skadesdyrsfirma. Vi er med vores mange års erfaring fra skadedyrsbranchen en af de førende i faget. Vi har en bred kundebase og har stor erfaring med musebekæmpelse for private, virksomheder og offentlige institutioner.

Oplever du mus på loftet - så kontakt os nu på telefon 50 30 11 11 og få et uforpligtende tilbud på musebekæmpelse.

Hvilke skader kan mus påføre?

Mus kan udrette store skader på din ejendom. Har du eksempelvis de små gnavere i kælderen, i skunken, på loftet eller lignende, skal de bekæmpes omgående! Mus kan gnave sig igennem stort set alt, bortset fra metal og sten, og er derfor til stor gene for specielt boligejere.

Eksempler på skader er:

  • Ekskrementer og urin i fødevarer
  • Reder i isolering, lofter og under gulve
  • Huller i gardiner, møbler, ventilationsrør m.m.
  • Generel smittefare

I værste fald kan mus ødelægge elektriske installationer, hvilket kan forårsage kortslutninger og brand.

Lad os ringe eller skrive til dig

Information om mus

Der findes mange forskellige musearter, men kun to der trives inden døre og de kan pådrage store skader til inventar, møbler m.m. Her er der tale om:

  • Husmusen
  • Halsbåndmusen

Det er overvejende husmusen, der optræder i danske boliger. Den lever typisk i haver og parker ved bebyggede områder. Musen yngler året rundt og søger inden døre, i de kolde måneder. Har du mus på loftet, er det med stor sandsynlighed husmusen.

Halsbåndmusen er en anelse større end husmusen, og har store øre og en spids snude. Den trives i skove og findes generelt, ved tæt beplantede områder.

AJ Skadedyrskontrol bekæmper mus på loftet

AJ Skadedyrskontrol skræddersyr løsninger til den enkelte sag. Vi former en professionel behandlingsstrategi ud fra kundes behov. Vi er specialister, og står klar til at hjælpe dig med en effektiv behandling. Kontakt os og hør mere om vores service på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk.

Professionel bekæmpelse af mus på loftet

Har du fået mus på loftet, er det altid en god ide at få professionel hjælp til at bekæmpe problemet. Mange forsøger sig med musefælder fra byggemarkedet, men oplever ingen effekt af det. Med en professionel bekæmpelse af mus på loftet får du bekæmpet alle musene én gang for alle.

Vi rykker ud til store og små opgaver

Hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille, og vi har god erfaring med opgaver hos både private, offentlige institutioner og erhverv. Vi dækker hele Danmark og rykker hurtigt ud til opgaver over hele landet. For os er høj faglighed og fleksibilitet vigtigt. Derfor har vi samlet er hold af dygtige og erfarne medarbejdere, og du kan ringe til os på telefon 50 30 11 11 mellem kl. 07:00 og 21:00 hver dag.