OKOK

Mus

Problemer med mus på loftet?

AJ Skadedyrskontrol er et landsdækkende skadesdyrsfirma. Vi er med vores mange års erfaring med bekæmpelse af mus og er en af de førende i faget. Vi har en bred kundebase og har stor erfaring med musebekæmpelse for private, virksomheder og offentlige institutioner.

Oplever du mus på loftet - så kontakt os nu på telefon 50 30 11 11 og få et uforpligtende tilbud på musebekæmpelse.

Hvilke skader kan de påføre?

Dyret kan udrette store skader på din ejendom og er derfor til stor gene for specielt boligejere. Har du eksempelvis mus på loftet, i kælderen, i skunken eller lignende, skal de bekæmpes omgående! De kan gnave sig igennem stort set alt, bortset fra metal og sten.

Eksempler på skader er:

  • Ekskrementer og urin i fødevarer
  • Reder i isolering, lofter og under gulve
  • Huller i gardiner, møbler, ventilationsrør m.m.
  • Generel smittefare

De kan pådrage store skader til inventar, møbler m.m. I værste fald kan mus på loftet og kælderen ødelægge elektriske installationer, hvilket kan forårsage kortslutninger og brand.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer

Forskellige arter

Der findes mange forskellige arter, men kun to der trives inden døre. Her er der tale om:

  • Husmusen
  • Halsbåndmusen

Det er overvejende husmusen, der optræder i danske boliger. Den lever typisk i haver og parker ved bebyggede områder. Den yngler året rundt og søger inden døre, i de kolde måneder. Har du mus på loftet eller andre steder i hjemmet, er det med stor sandsynlighed husmusen.

Halsbåndmusen er en anelse større og har store øre og en spids snude. Den trives i skove og findes generelt, ved tæt beplantede områder.

Bekæmpelse af mus - kontakt AJ Skadedyrskontrol

AJ Skadedyrskontrol skræddersyr løsninger til den enkelte sag. Vi former en professionel behandlingsstrategi ud fra kundes behov. Vi er specialister, og står klar til at hjælpe dig med en effektiv behandling og mus bekæmpelse. Kontakt os og hør mere om vores service på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk.

Professionel mus bekæmpelse

Har du problemer med de små gnavere, er det altid en god ide at få professionel hjælp til at bekæmpe problemet. Mange forsøger sig med musefælder fra byggemarkedet, men oplever ingen effekt af det. Med en professionel behandling får du bekæmpet dem alle én gang for alle.

Undgå mus på loftet

Der er en række ting, som du selv kan gøre for at undgå mus på loftet og i kælderen, og i det hele taget, gør det svært for skadedyret at komme ind i huset. Det skal dog siges, at det er svært selv at sikre huset helt, da alle huse har deres svage punkter. En ung husmus kan komme igennem en revne på blot 7 mm, så det kan svært at holde dem helt ude.

Der er dog en række ting, du kan gøre, for at mindske risikoen for mus på loftet eller i kælderen. Du kan for det første gennemgå vinduerne og dørene i dit hus, og se om de alle er tætte, og at der ingen revner eller huller er i dem. Hvis du har kælder i huset, er det også en god idé, hvis du sørger for, at vinduerne holdes lukket.

Et andet sted, hvor de kan trænge ind, er gennem ventilationssystemerne i huset. Her kan du påføre trådvæv af metal, hvilket holder dem ude. Derudover skal du også sørge for, at rørgennemføringer i huset er lukket til.

En anden ting, der kan forårsage mus på loftet er, hvis du har beplantning tæt op ad husets vægge som eksempelvis træer. En anden måde, hvor du kan blokere adgangen for dyret ind til dit hus, er ved rør, der sidder lodret op ad huset. Her kan du installere metalskærme, som de ikke kan bryde igennem.

Slutteligt er det vigtigt, at du sørger for, at de ikke får adgang til nogle madvarer i huset. Det kan du blandt andet undgå ved at anvende madbokse eller glasbeholdere, hvor de ikke kan bryde ind. Dit køkkenaffald skal du også sørge for ikke er tilgængeligt for skadedyret.

Er først de er trængt ind, er det altid bedst, hvis mus bekæmpelse foretages af en professionel, så du effektivt og hurtigt, slipper af med musseproblemet, og de konsekvenser det kan medføre at have mus på loftet eller i kælderen.

Mus bekæmpelse - både store og små opgaver

Hos os er ingen opgave hverken for stor eller for lille, og vi har god erfaring med bekæmpelse af mus hos både private, offentlige institutioner og erhverv. Vi dækker hele Danmark og rykker hurtigt ud til opgaver over hele landet. For os er høj faglighed og fleksibilitet vigtigt. Derfor har vi samlet er hold af dygtige og erfarne medarbejdere, og du kan ringe til os på telefon 50 30 11 11 mellem kl. 07:00 og 21:00 hver dag.