Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Skadedyr?

Skadedyrsbekæmpelse - landsdækkende og autoriseret

AJ Skadedyrskontrol er et autoriseret landsdækkende skadedyrsfirma, som er certificerede og godkendt af miljøstyrelsen. Vi har mange års erfaring inden for bekæmpelse af skadedyr.

Vi er medlem af brancheforeningen og er dermed underlagt kontrol fra staten, for korrekt håndtering af bekæmpelsesmidler mod skadedyr.

Hvad er skadedyr?

Skadedyr kommer i mange former og størrelser, det kan være alt fra duer, snegle, muldvarpe til små mider. De har alle en ting til fælles, de er et skadedyr og uønsket. Vi har mange års erfaring med forskellige skadedyr og ved hvad der virker bedst mod de forskellige typer.

Kontakt AJ Skadedyrskontrol i dag og hør mere om skadedyr og hvad vi kan gøre for dig!

Få bekæmpet dine skadedyr inden, at det er for sent!

Hvis du ikke får udført en skadedyrsbekæmpelse tids nok, kan det resultere i store skader på det angrebne område. Skadedyr kan hurtigt ødelægge inventarer, bygninger, facader, kabler, tøj og meget mere. Mange skadedyr formerer sig hurtigt, og problemet kan derfor hurtigt eskalere, hvis du vælger at se bort fra problemet. Vi står klar med professionel rådgivning om, hvilken skadedyrsbekæmpelse der er den rette at anvende i dit tilfælde.

Information om skadedyr

Her kan du læse om karakteristika og bekæmpelsesmuligheder for en række af de mest almindelige typer af skadedyr. Vi kan hjælpe dig, hvis du er plaget af nedenstående, uønskede gæster i din bolig eller din have. Kontakt os for yderligere rådgivning - og bekæmpelse af dine skadedyr.