Landsdækkende og autoriseret bekæmpelse af skadedyr

Vi hjælper dig med at få styr på dine problemer med alle typer skadedyr

Landsdækkende og autoriseret bekæmpelse af skadedyr

Vi er et autoriseret landsdækkende skadedyrsfirma, som er certificerede og godkendt af miljøstyrelsen. Vi har samlet rigtig mange års erfaring i virksomheden, inden for bekæmpelse af alle typer af skadedyr.

Vi er naturligvis medlem af brancheforeningen, hvilket betyder, at vi som virksomhed er underlagt kontrol fra staten i forbindelse med korrekt håndtering af midler til bekæmpelse.

Hvordan defineres skadedyr?

De kommer i mange former og størrelser. Det kan være alt fra mus, møl og hvepse til væggelus. De har alle en ting til fælles, og det er, at de er uønskede, og at de kan gøre plage på såvel omgivelser som mennesker. Vi har mange års erfaring og ved, hvad der virker bedst mod de forskellige arter. Vi arbejder bl.a. med bekæmpelse af

  • Væggelus
  • Møl - både mel-, klæde- og pelsmøl
  • Myrer i huset
  • Mus på loftet og andre steder i huset
  • Muldvarper i haven
  • Borebiller

Se mere nedenfor, og kontakt os i dag for at høre mere om skadedyr og om, hvad vi kan gøre for dig!

Stor erfaring

AJ Skadedyrskontrol har i mere end 20 år rykket ud til både private, erhverv og offentlige institutioner med skadedyrsproblemer. I alle disse år har vi indsamlet erfaring med bekæmpelse af stort set alle typer skadedyr, og derfor kan du som kunde altid være sikker på, at vi ved, hvad vi foretager os.

Vi har 100 % styr på vores metoder og teknikker, og de produkter, vi anvender, er godkendt af miljøstyrelsen.

Information om skadedyr

Herunder kan du læse mere om karakteristika og bekæmpelsesmuligheder for en række af de mest almindelige typer af skadedyr. Vi står klar med professionel rådgivning og service, hvis du er plaget af nedenstående, uønskede gæster i din bolig eller din have. Kontakt os for yderligere rådgivning.

Vi hjælper i hele landet

Vi fjerner uønskede skadedyr i hele Danmark - fra Esbjerg til København (de brofaste øer). Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, selvom du bor på Fyn eller i Jylland.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.