Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

Skadedyrsbekæmpelse

Plaget af skadedyr? Vi har landsdækkende og autoriseret service

AJ Skadedyrskontrol er et autoriseret landsdækkende skadedyrsfirma, som er certificerede og godkendt af miljøstyrelsen. Vi har samlet rigtig mange års erfaring i virksomheden, inden for bekæmpelse af alle typer af skadedyr.

Vi er naturligvis medlem af brancheforeningen, hvilket betyder, at vi som virksomhed er underlagt kontrol fra staten i forbindelse med korrekt håndtering af midler til skadedyrsbekæmpelse.

Hvordan defineres skadedyr?

Skadedyr kommer i mange former og størrelser. Det kan være alt fra mus, møl og hvepse til væggelus. De har alle en ting til fælles, og det er, at de er uønskede og at de kan gøre skade på såvel omgivelser som mennesker. Vi har mange års erfaring med håndteringen af forskellige skadedyr og ved, hvad der virker bedst mod de forskellige typer. Vi arbejder bl.a. med bekæmpelse af

  • Væggelus
  • Møl – både mel-, klæde- og pelsmøl
  • Myrer i huset
  • Mus på loftet og andre steder i huset
  • Muldvarper i haven
  • Borebiller

Se mere nedenfor, og kontakt AJ Skadedyrskontrol i dag for at høre mere om skadedyr og om, hvad vi kan gøre for dig!

Få bekæmpet dine skadedyr - og gør det i tide

Hvis du ikke får udført en skadedyrsbekæmpelse tids nok, kan det resultere i omfattende skader på det angrebne område. Mange skadedyr kan hurtigt ødelægge inventar, bygninger, facader, kabler, tøj og meget mere. Mange skadedyr formerer sig hurtigt, og problemet kan derfor hurtigt eskalere, hvis du reagerer for sent. Vi står klar med professionel rådgivning om, hvilken skadedyrsbekæmpelse der er den rette at anvende i dit tilfælde.

Stor erfaring med skadedyr

AJ Skadedyrskontrol har i mere end 20 år rykket ud til både private, erhverv og offentlige institutioner med skadedyrsproblemer. I alle disse år har vi indsamlet erfaring med bekæmpelse af stort set alle typer skadedyr, og derfor kan du som kunde altid være sikker på, at vi ved, hvad vi foretager os. Vi har 100 % styr på vores metoder og teknikker, og de produkter, vi anvender, er godkendt af miljøstyrelsen.

Information om skadedyr

Herunder kan du læse mere om karakteristika og bekæmpelsesmuligheder for en række af de mest almindelige typer af skadedyr. Vi står klar med professionel rådgivning og service, hvis du er plaget af nedenstående, uønskede gæster i din bolig eller din have. Kontakt os for yderligere rådgivning - og skadedyrsbekæmpelse.

Skadedyrsbekæmpelse i hele landet

Vi fjerner uønskede skadedyr i hele Danmark - fra Esbjerg til København (de brofaste øer). Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, selvom du bor på Fyn eller i Jylland.