Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

Skadedyrsbekæmpelse - landsdækkende og autoriseret

AJ Skadedyrskontrol er et autoriseret landsdækkende skadedyrsfirma, som er certificerede og godkendt af miljøstyrelsen. Vi har mange års erfaring inden for bekæmpelse af skadedyr.

Vi er medlem af brancheforeningen og er dermed underlagt kontrol fra staten, for korrekt håndtering af bekæmpelsesmidler mod skadedyr.

Hvad er skadedyr?

Skadedyr kommer i mange former og størrelser, det kan være alt fra duer, snegle, muldvarpe til små mider. De har alle en ting til fælles, de er et skadedyr og uønsket. Vi har mange års erfaring med forskellige skadedyr og ved hvad der virker bedst mod de forskellige typer.

Kontakt AJ Skadedyrskontrol i dag og hør mere om skadedyr og hvad vi kan gøre for dig!

sidekick

Hvorfor bruge AJ Skadedyrskontrol ApS

Hos AJ Skadedyrskontrol er det meget vigtig for os at levere en professionel skadedyrsbekæmpelse og service for både erhvervs-, offentlige og private kunder. Vi har via mange års erfaring i skadedyrsbranchen, skabt en stor erfaring inden for områder som, boligforeninger, kommuner, institutioner, hospitaler, plejehjem, levnedsmiddelvirksomheder, restauranter, caféer, hoteller m.m. Ingen opgave er for lille eller stor.

Vi er altid opdateret og opmærksomme på de problemer der kan forekomme, i bekæmpelsen mod skadedyr af forskellige grunde. En af de vigtigste grunde er, at skadedyr kan risikere at udvikle resistens over for de forskellige insektmidler der eksisterer på markedet. Det er derfor meget væsentlig, at alle parter efterlever de råd og vejledninger et skadedyrsfirmaet giver.

Hør mere om skadedyrsbekæmpelse

Kontakt AJ Skadedyrskontrol i dag og hør mere om professionel skadedyrsbekæmpelse og om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe et skadedyrsfrit miljø. Ring, skriv eller udfyld kontaktformularen herunder.

Lad os ringe eller skrive til dig