Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

OK

AJ Skadedyrskontrol - landsdækkende service

Vi foretager autoriseret, landsdækkende skadedyrsbekæmpelse - fra Lolland til Esbjerg. Vores service er certificeret og godkendt af miljøstyrelsen. Vi lægger vægt på faglighed og grundighed.

Som medlem af brancheforeningen er vi underlagt kontrol fra staten, for reglementeret håndtering af bekæmpelsesmidler mod skadedyr. Kort sagt, så ved du at der er styr på sagermne, når du samarbejder med AJ Skadedyrskontrol.

Hvad er skadedyr?

Skadedyr kommer i mange udgaver og størrelser, det kan være alt fra myrer og duer, til møl og rotter. De deler det ene fællestræk, at de er uønskede - de gør skade på deres omgivelser.

Du finder en oversigt over de forskellige typer af skadedyr her. Kontakt os i dag og hør mere om skadedyr og hvad vi kan gøre for dig!

sidekick

Hvorfor bruge AJ Skadedyrskontrol ApS

Hos AJ Skadedyrskontrol er det meget vigtig for os at levere en professionel skadedyrsbekæmpelse og service for både erhvervs-, offentlige og private kunder. Vi har via mange års erfaring i skadedyrsbranchen, skabt en stor erfaring inden for områder som, boligforeninger, kommuner, institutioner, hospitaler, plejehjem, levnedsmiddelvirksomheder, restauranter, caféer, hoteller m.m. Ingen opgave er for lille eller stor.

Vi er altid opdateret og opmærksomme på de problemer der kan forekomme, i bekæmpelsen mod skadedyr af forskellige grunde. En af de vigtigste grunde er, at skadedyr kan risikere at udvikle resistens over for de forskellige insektmidler der eksisterer på markedet. Det er derfor meget væsentlig, at alle parter efterlever de råd og vejledninger et skadedyrsfirmaet giver.

Hør mere om skadedyrsbekæmpelse

Kontakt AJ Skadedyrskontrol i dag og hør mere om professionel skadedyrsbekæmpelse og om, hvordan vi kan hjælpe jer med at skabe et skadedyrsfrit miljø. Ring, skriv eller udfyld kontaktformularen herunder.

Lad os ringe eller skrive til dig