OKOK

FAQ

Herunder svarer vi på en række af de hyppigst stillede spørgsmål. Finder du ikke et tilfredsstillende svar herunder, er du naturligvis velkommen til at kontakte os - ring, skriv eller udfyld kontaktformularen herunder.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer

Spørgsmål: Er det farligt for børn og dyr, det i sprøjter med?

Svar: De produkter vi bruger er godkendt af Miljøstyrelsen til behandling i levnedsmiddel virksomheder. Det er kun i forbindelse med selve udlægningen, at man skal passe på ikke at få det i lungerne, derfor bruger vi maske. Koldblodet dyr og fisk skal undgå at få insektmiddel på sig.

Spørgsmål: Kan jeg ikke bare købe noget insektmiddel i supermarkedet eller byggemarked og behandle mod væggelus?

Svar: Man skal være meget forsigtig med brug af håndkøbs produkter, alle har det samme aktive stof og kan hurtigt danne resistens blandt væggelusene og vanskeliggøre behandlingen for os professionelle.

Spørgsmål: Skal jeg betale kontant?

Svar: Nye privat kunder kan betale via mobile pay med mindre der aftales andet.

Spørgsmål: Hvorfor er i meget billigere end de store firmaer?

Svar: Hos AJ Skadedyrskontrol har vi ikke store dyre domiciler og kontore og marketingsfolk, som skal lønnes, men vi ligger meget vægt på god og høflig betjening, af vores kunder. Vores teknikers viden er høj, yderligere har vi det mest moderne udstyr og køre i miljøvenlige biler, så der sparer vi ikke.

Spørgsmål: Har i ikke været på tv?

Svar: Benjamin og John har været med i programmet De beskidte helte, som er sendt på Canal 5. De bliver regelmæssigt genudsendt, dog kan man gense alle afsnit på Dplay.