OKOK

Borebiller

Bekæmp straks borebiller - professionelt

Det lille skadedyr kan gøre stor skade på din ejendom. Bekæmpes de ikke hurtigt, kan det blandt andet betyde, at dine fine møbler går i stykker. I værste tilfælde kan det betyde, at billerne angriber husets træværk, som i værste fald kan betyde, at det går ud over husets trækonstruktion.

Det er derfor vigtigt, at bekæmpelsen sker i tide. Opdager du et angreb på din bygning, skal du kontakte os med det samme.

Du træffer os på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk.

Vi har 30 års garanti på vores services, og er specialister i behandling af borebiller.

Hvad er borebiller?

Det er en bille, der angriber træ, særligt bløde træsorter - den kaldes derfor også træorm. Der findes mange arter af borebiller, men den typiske bille er et lille brunt insekt med stribede punktstriber på dens dækvinger.

Den lever både inden- og udendørs. Indendørs befinder de sig ofte i vinduskarmene, fordi de kan flyve og kommer ind via f.eks. åbne vinduer. De ses mest om sommeren fra juni til august, hvor den lægger sine æg i træværket. Den lægger i omegnen af 20-60 æg. Når ægget udklækkes, bliver det til små larver. De små larver begynder straks at spise sig igennem træet, og det kan de gøre i mange år - faktisk kan de gøre det i helt op til otte år!

De formerer sig hurtigt, hvis de lever i de rette omgivelser. Det er derfor vigtigt, at du i tide sørger for at få en professionel bekæmpelse af borebiller, der sætter en stopper for problemet en gang for alle.

Udsatte områder

Måden du blandt andet kan spotte, om der er ubudne gæster i dit træ, er ved små huller i træværket. Nogle steder er mere udsatte end andre. Har du mistanke om et angreb, skal du derfor være ekstra opmærksom på disse steder:

  • Træværk og inventar i køkkener og kælderrum
  • Udhuse og stalde
  • Tørrelofter
  • Kirker
  • Stuen - ved fodpaneler, træværk og møbler

Kan du selv gøre noget?

Opdager du et angreb i et møbel kan du bremse angrebet ved at flytte møblet til et varmt og tørt sted. De bryder sig nemlig ikke om et tørt og varmt klima. De trives istedet i et fugtighed og køligere miljø. Det er dog alligevel en god idé at få en professionel behandling mod borebiller, hvis ulykken er ude.

Skulle et par af de små insekter undslippe de varme og tørre omgivelser, og istedet finder vej frem til mere optimale forhold - såsom vindueskammen, som du ikke lige kan flytte rundt på - kan de formere sig lynhurtigt. Og så vil du opleve at problemet er vokset markant.

Derudover kan borebiller bekæmpelse foretaget af en professionel sørge for, at du ikke får problemer med skadedyret igen, da vi har midler, der både forebygger og bekæmper billen.

Effektiv behandling

Det inficerede træ samt det raske træ overfladebehandles to gange med et specielt insekt- og imprægneringsmiddel. Det er dybt indtrængende og både forebygger og bekæmper. Skal skaderne minimeres, skal behandlingen ske med det samme. Vores specielle træbeskyttelsesmiddel er godkendt af Miljøministeriet til bekæmpelse af borebiller.

Hør mere om borebille bekæmpelse

Vi står altid parat til at hjælpe dig, hvis du har brug for bekæmpelse af skadedyr i din ejendom. Vi udfører en hurtig og effektiv bekæmpelse.

AJ Skadedyrskontrol udvikler en professionel behandlingsstrategi for hver enkelt kunde og tager udgangspunkt i den konkrete sag, hvor vi har en skadedyrsspecialist tilknyttet. Det er helt afgørende, at der bliver taget de korrekte skridt, da mangelfuld - eller direkte forkert - behandling kan have negative konsekvenser, grundet borebillens hrutige formeringsevne.

Kontakt os på mail service@ajko.dk eller ring til os på 50 30 11 11.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer

Forebyg nye angreb

Efter at du har fået foretaget en behandling, er det vigtigt, at du forebygger nye angreb andre steder i boligen. Da, billerne lever i bedst ved høj fugtighed, kan du mindske sandsynligheden for et nyt angreb ved at holde en lav fugtighed i din bolig.

Vi kan selvfølgelig også forebygge ved hjælp af vores træbeskyttelsesmiddel. For at undgå nye angreb, bør der foretages en behandling med træbeskyttelsesmidlet hvert forår. AJ Skadedyrskontrol rådgiver i forebyggelse og giver en dig en god bekæmpelse pris.

Certificeret af miljøstyrelsen

Vores skadedyrsbehandling er godkendt og certificeret af miljøstyrelsen. Vi har stort fokus på altid at udføre et fagligt korrekt og grundigt stykke arbejde.

Vi er desuden medlem af brancheforeningen for Skadedyrsfirmaer. Brancheforeningen sikrer, at dets medlemmer altid skal leve op til høje standarder og kontrol i forhold til, hvordan bekæmpelsesmidler håndters. Det gælder blandt andet vores håndtering af behandling mod borebiller.

Gode priser

Er du blevet udsat for et borebilleangreb, er du altid meget velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har stor erfaring med at arbejde med skadedyr. En god borebiller bekæmpelse pris bør i vores optik være tilgængelig for alle. Derfor har vi - i forhold til mange af vores konkurrenter - skruet ned for vores bekæmpelse pris.