OKOK

Borebiller

Bekæmpelse af borebiller - professionelt

Det lille skadedyr kan gøre stor skade på din ejendom. Det er derfor vigtigt, at bekæmpelsen sker i tide. Opdager du et angreb på din bygning, skal du kontakte os med det samme. Vi har 30 års garanti på vores services, og er specialister i behandling af borebiller.

Kontakt os på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk.

Hvad er borebiller?

Borebillerne angriber træ, særligt bløde træsorter og kaldes derfor også træorm. De lever både inden- og udendørs og kun i et par uger. Har man dem, befinder de sig ofte i vinduskarmene, fordi de kan flyve. De formerer sig hurtigt, hvis de lever i de rette omgivelser. Skal skaderne minimeres, skal behandlingen ske med det samme. De er afhængige af fugtighed og trives derfor i kolde og fugtige områder. Omvendt kan varme og tørre omgivelser udslette dem.

Sådan spotter du dem

Der findes mange arter af borebiller, men den typiske bille er et lille brunt insekt med stribede punktstriber på dens dækvinger. Billen ses mest i sommeren fra juni til omkring august, hvor den lægger sine æg i træværket. Den lægger i omegnen af et sted mellem 20-60 æg. Når ægget udklækkes efter noget tid, bliver det til små larver. De små larver begynder at spise sig igennem træet, og det kan de gøre i mange år - faktisk kan de gøre det i helt op til otte år. Det er derfor vigtigt, at du i tide får bremset larverne og sørger for at få en professionel bekæmpelse borebiller, der sætter en stopper for problemet en gang for alle. Det kan blandt andet betyde, at dine fine møbler går i stykker. I værste tilfælde kan det betyde, at billerne angriber husets træværk, som i værste fald kan betyde, at det går ud over husets trækonstruktion. Måden du blandt andet kan se, om der er ubudne gæster i dit træ, er ved små huller i træværket.

Udsatte områder

Nogle steder er mere udsatte end andre. Har du mistanke om et angreb, skal du derfor være ekstra opmærksom på disse steder:

  • Træværk og inventar i køkkener og kælderrum
  • Udhuse og stalde
  • Tørrelofter
  • Kirker
  • Stuen - ved fodpaneler, træværk og møbler

Kan du selv gøre noget?

Opdager du et angreb på dit træ, er der nogle ting, som du selv kan gøre for at bremse angrebet. De bryder sig blandt andet ikke om et tørt og varmt klima, derfor kan du, hvis det for eksempel er et møbel, der er angreb i, flytte møblet hen til et varmt og tørt sted, og derved bremse udviklingen. Det er dog en god idé at få behandling borebiller, for hvis dyret lever i de optimale forhold, kan de formere sig hurtigt og derved gøre stor skade. Derudover kan borebiller bekæmpelse foretaget af en professionel sørge for, at du ikke får problemer med skadedyret igen, da vi har midler, der både forebygger og bekæmper billen.

Effektiv behandling

Det inficerede træ samt det raske træ, overfladebehandles to gange med et specielt insekt- og imprægneringsmiddel. Det er dybt indtrængende og både forebygger og bekæmper. Vores specielle træbeskyttelsesmiddel er godkendt af Miljøministeriet til bekæmpelse af borebiller.

Hør mere om borebille bekæmpelse

Vi står altid parat til at hjælpe dig, hvis du har brug for bekæmpelse af skadedyr i din ejendom. Vi udfører nemlig en effektiv bekæmpelse. AJ Skadedyrskontrol udvikler en professionel behandlingsstrategi for hver enkelt kunde og tager udgangspunkt i den konkrete sag, hvor vi har en skadedyrsspecialist tilknyttet. Det er helt afgørende, at der bliver taget de korrekte skridt, da mangelfuld - eller direkte forkert - behandling kan have negative konsekvenser. Kontakt os på mail service@ajko.dk eller ring til os på 50 30 11 11.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer

Certificeret af miljøstyrelsen

Vores skadedyrsbehandling er godkendt og certificeret af miljøstyrelsen, og vi har stort fokus på altid at udføre et fagligt korrekt og grundigt stykke arbejde. Vores medlemskab af brancheforeningen gør, at vi altid skal leve op til høje standarder og kontrol i forhold til, hvordan vi håndterer de bekæmpelsesmidler, vi bruger. Det gælder blandt andet vores håndtering af behandling mod borebiller.

Gode priser

Du er altid meget velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, hvis uheldet er ude, og du er blevet udsat for et borebilleangreb. Vi har stor erfaring med at arbejde med skadedyr, og en god borebiller bekæmpelse pris bør i vores optik være tilgængelig for alle. Derfor har vi - i forhold til mange af vores konkurrenter - skruet ned for vores bekæmpelse pris.