OKOK

Borebiller

Professionel bekæmpelse af borebiller

Borebilleangreb kan gøre stor skade på din ejendom og møbler. Borebilleangreb skal Bekæmpes hurtigt, da en manglende borebille bekæmpelse i første omgang vil betyde, at dine møbler går i stykker. Dernæst kan det ske, at billerne angriber husets træværk. Borebiller i træværk kan i værste fald betyde, at det går ud over husets stabilitet.

Det er derfor vigtigt, at borebille bekæmpelse sker i tide. Opdager du et angreb på din bygning, skal du kontakte os med det samme.

Du træffer os på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk.

Vi har 30 års garanti på vores services, og er specialister i behandling af borebiller.

Hvad er borebiller?

Det er en bille, der angriber træværk, særligt bløde træsorter - den kaldes derfor også træorm. Der findes mange arter af dette skadedyr, men den typiske eksemplar er et lille brunt insekt med stribede punktstriber på dens dækvinger.

Den lever både inden- og udendørs. Indendørs findes borebiller i træværk. Meget ofte i vinduskarmene, fordi de kan flyve og kommer ind via f.eks. åbne vinduer. De ses mest om sommeren fra juni til august, hvor den lægger sine æg i træværket under et borebillesangreb. Den lægger i omegnen af 20-60 æg. Når æggene udklækkes, bliver det til små larver, som intensiverer borebilleangrebet. De små larver begynder nemlig straks at spise sig igennem træet, og det kan de gøre i mange år - faktisk kan et borebilleangreb være i gang i helt op til otte år! Borebiller bekæmpelse skal altså udføres straks, når borebiller i træværk opdages.

De formerer sig hurtigt, hvis de lever i de rette omgivelser. Det er derfor vigtigt, at du i tide sørger for at få en professionel bekæmpelse af borebiller, der sætter en stopper for problemet med borebilleangreb en gang for alle.

Udsatte områder

Måden du blandt andet kan spotte, om der er borebiller i træværk, er ved kigge efter små huller i træværket. Små huller vidner nemlig om, at et borebilleangreb er i gang. Nogle steder er mere udsatte for borebilleangreb end andre. Har du mistanke om et angreb, skal du derfor være ekstra opmærksom på disse steder:

  • Træværk og inventar i køkkener og kælderrum
  • Udhuse og stalde
  • Tørrelofter
  • Kirker
  • Stuen - ved fodpaneler, træværk og møbler

Borebiller bekæmpelse - kan du selv gøre noget?

Opdager du et borebilleangreb i et møbel, kan du bremse angrebet ved at flytte møblet til et varmt og tørt sted. De bryder sig nemlig ikke om et tørt og varmt klima, hvorfor det skal stoppe borebiller i træværket. De trives istedet i et fugtighed og køligere miljø, særligt vindueskammen er udsat for borebilleangreb - og der er bekæmpelse af borebiller ikke ligeså let. Derfor er det en god idé at få en professionel behandling mod borebiller, hvis ulykken er ude og din bolig er udsat for et borebilleangreb eller du finder borebiller i træværk andre steder.

Skulle et par af de små skadedyr undslippe de varme og tørre omgivelser, og istedet finder vej frem til mere optimale forhold - såsom vindueskammen, som du ikke lige kan flytte rundt på - kan de formere sig lynhurtigt. Og så vil du hurtigt opleve, at borebilleangrebet er vokset markant. Bekæmpelse af borebiller skal derfor tages meget seriøst.

Derudover kan borebille bekæmpelse foretaget af en professionel sørge for, at du ikke får nye borebilleangreb, da vi har midler, der både forebygger og bekæmper borebilleangreb.

Effektiv behandling borebiller

Det inficerede træ samt det raske træ overfladebehandles to gange med et specielt insekt- og imprægneringsmiddel. Det er dybt indtrængende og både forebygger og bekæmper. Skal skaderne minimeres, skal behandlingen ske med det samme. Vores specielle træbeskyttelsesmiddel er godkendt af Miljøministeriet til bekæmpelse af borebiller.

Hør mere om bekæmpelse af borebille

Vi står altid parat til at hjælpe dig, hvis du har brug for bekæmpelse af skadedyr i din ejendom. Vi udfører en hurtig og effektiv bekæmpelse.

AJ Skadedyrskontrol udvikler en professionel behandlingsstrategi for hver enkelt kunde og tager udgangspunkt i den konkrete sag, hvor vi har en skadedyrsspecialist tilknyttet. Det er helt afgørende, at der bliver taget de korrekte skridt, da mangelfuld - eller direkte forkert - behandling kan have negative konsekvenser, grundet borebillens hrutige formeringsevne.

Kontakt os på mail service@ajko.dk eller ring til os på 50 30 11 11.

Lad os ringe eller skrive til dig
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer eller email Skriv venligst et telefonnummer eller email
Skriv venligst dit postnummer

Forebyg nye borebilleangreb

Efter at du har fået foretaget en behandling, er det vigtigt, at du forebygger nye angreb andre steder i boligen. Da, billerne lever i bedst ved høj fugtighed, kan du mindske sandsynligheden for et nyt angreb ved at holde en lav fugtighed i din bolig.

Certificeret af miljøstyrelsen

Vores skadedyrsbehandling er godkendt og certificeret af miljøstyrelsen. Vi har stort fokus på altid at udføre et fagligt korrekt og grundigt stykke arbejde.

Vi er desuden medlem af brancheforeningen for Skadedyrsfirmaer. Brancheforeningen sikrer, at dets medlemmer altid skal leve op til høje standarder og kontrol i forhold til, hvordan bekæmpelsesmidler håndters. Det gælder blandt andet vores håndtering af behandling mod borebiller.

Billig borebiller bekæmpelse pris

En god borebiller behandling pris bør i vores optik være tilgængelig for alle. Derfor har vi - i forhold til mange af vores konkurrenter - skruet ned for vores borebiller bekæmpelse pris. Er du blevet udsat for et borebilleangreb, er du altid meget velkommen til at kontakte os og høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi har stor erfaring i at arbejde med skadedyrsbekæmpelse i hele landet.