Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Vi vender tilbage snarest muligt.

borebiller

Bekæmpelse af borebiller - professionelt

Borebiller kan gøre stor skade på din ejendom. Det er derfor vigtigt, at bekæmpelsen sker i tide. Opdager du borebille angreb på din bygning, skal du kontakte os med det samme. Vi har 30 års garanti på vores services, og er specialister i behandling af borebiller. AJ Skadedyrskontrol står klar til at hjælpe dig med bekæmpelsen af borebiller.

Kontakt os på telefon 50 30 11 11 eller på mail service@ajko.dk.

Hvad er borebiller?

Borebiller angriber træ, særligt bløde træsorter og kaldes derfor også træorm. De lever både inden- og udendørs og kun i et par uger. Har man borebiller befinder de sig ofte i vinduskarmene fordi de kan flyve. Borebiller formerer sig hurtigt, hvis de lever i de rette omgivelser. Skal skaderne minimeres, skal bekæmpelsen ske med det samme. De er afhængige af fugtighed, og trives derfor i kolde og fugtige områder. Omvendt kan varme og tørre omgivelser udslette borebillerne.

Udsatte områder

Nogle steder er mere udsatte end andre. Har du mistanke om borebille angreb, skal du derfor være ekstra opmærksom på disse steder:

  • Træværk og inventar i køkkener og kælderrum
  • Udhuse og stalde
  • Tørrelofter
  • Kirker
  • Stuen - ved fodpaneler, træværk og møbler

Effektiv behandling

Det inficerede træ samt det raske træ, overfladebehandles to gange med et specielt insekt- og imprægneringsmiddel. Det er dybt indtrængende, og både forebygger og bekæmper. Vores specielle træbeskyttelsesmiddel er godkendt af Miljøministeriet til bekæmpelse af borebiller.

Hør mere om borebille bekæmpelse

Vi står altid parat til at hjælpe dig, hvis din ejendom er blevet angrebet af borebiller. Vi udfører en effektiv bekæmpelse af borebiller. AJ Skadedyrskontrol udvikler en professionel behandlingsstrategi for hver enkelt kunde og tager udgangspunkt i den konkrete sag, hvor vi har en skadedyrsspecialist tilknyttet. Det er helt afgørende, at der bliver taget de korrekte skridt, da mangelfuld - eller direkte forkert - behandling kan have negative konsekvenser. Kontakt os på mail service@ajko.dk eller ring til os på 50 30 11 11.

Lad os ringe eller skrive til dig

Forebyg at der kommer nye borebiller efter bekæmpelse

Efter at du har fået foretaget en bekæmpelse af borebiller, er det vigtigt, at du forebygger nye angreb. Borebiller lever i høj fugtighed, og du kan derfor mindske et nyt angreb ved at holde en lav fugtighed i din bolig. Du kan også forebygge ved hjælp af et træbeskyttelsesmiddel. For at undgå borebiller, bør der foretages en behandling mod borebiller med træbeskyttelsesmidlet hvert forår. AJ Skadedyrskontrol rådgiver i forebyggelse og giver en dig en god borebiller bekæmpelse pris.